Автор: maridelucia
Дата: 17-11-12 22:58
Здравейте...искам да си купя фотоапарат със сменяема оптика и възможно най-лек. Колкото повече чета, толкова по-труден става избора ми..определила съм бюджет около 1000-1200лв. за тяло, 1 обектив, може и два,непременно някакви филтри /за снимане на плаж, сняг, пустиня/ и надеждна чантичка... /след фиаското което претърпях миналата почивка...със фотоапарата, с който снимах - на слънце снимките ми бяха отвратителни, с някаква разпръскваща се светлина около всеки по-светъл обект, а искам да имам поне от местата, които посещавам наистина хубави снимки/...мерак голям имам, купих си и книжки, но се страхувам да не сбъркам с избора, та:
- искам да е възможно най-лек...възможно най-компактен, да мога да правя снимки с достатъчно качество, които да мога да разпечатвам 30х40см. дори 40х50см. и да си редя по стените.
Харесвам olimpus pen mini(тялото е лекичко), също и olimpus pen lite..само дето не разбрах каква е разликата м/у тях освен цената и грамовете...panasonic lumix g3 и g5, но вторият вече май излиза от бюджета...за nikon 1 j1 съм без мнение - чакам вашето - иначе е лек и той..ако има някой друг подходящ..просто ще съм благодарна на малко помощ.!
|
|