Автор: pplspotting
Дата: 12-05-12 00:25
Здравейте,
Не знам до колко ефективна би могла да бъде тази публикация, но все пак реших да опитам. Историята е следната.. На 09.Май.2012 в централната част на Варна, около 18:30ч. установих, че ключалката на колата ми е сериозно повредена, след което разбрах, че от вътре липсва фотоапарата ми заедно с всичките му джаджи: Olympus E420 (БЕЗ БАТЕРИЯ), обектив 14-42 със сериозна драскотина почти в центъра на стъклото. Беше с поляризационен филтър, а в чантата с него имаше кабел, дистанционно и няколко карти. Към ремъка на тази чанта беше закачен калъф със 70-300 + ND8. На апарата беше сложена онази джаджа за прикрепяне към статив.
Моля дайте идеи къде да го търся. Бях в 2-3 заложни къщи, където нямаха апарати от този клас. но ми се струва, че дори и да е в някоя заложна къща, няма да го покажат толкова лесно и не биха го сложили на витрината просто ей-така.
Попаднах също и на http://www.stolencamerafinder.com/ - до колкото разбирам той използва серийният номер на апарата и търси в мрежата изображения заснети със същият (вероятно след датата и часа на кражба).
Дайте идеи моля, кво да правя..
|
|