Автор: mastiff
Дата: 04-02-12 21:11
Хаха дори едно заяждане не видях. По-скоро е това:
Български форум:
Автор: Дайте критика (искам се докажа един вид)
- получава едно две мнения пояснителни, дори не критични.
Даже много точно казано - снимката не е нищо особено - не изглежда зле, просто не грабва окото. Снимката трябва да има ясно послание, да показва нещо.. да се отличава и да не е като останалите. В случая няма много акценти и нормално да не се отличава.
И следват още 20 мнения от мрънкащи как може да се пише така, какво е това заяждане и как в чуждите форуми не е така...
Извинявайте, ама в чуждите форуми няма такива теми. Все на някой му е криво нещо, очевидно и аз сега го правя, но досега не обръщах внимание, но вече ми писна от мрънкащи. Във всяка тема некви изблици. Даже футболните коментатори са ни адски зле(то и руските са такива, не знам това някаква славянска кръв ли е, от комунизма ли е..) По скай спортс или там някоя английска програма като гледам мач, коментатора един такъв спокоен, безпристрастен и коментира каквото е нужно, вместо да чете през цялото време някакви статистики. Докато нашите на петата минута знаеш на кой е привърженик, крещи все едно от атаката му зависи живота(или парите, най-вероятно е заложил някой лев) и през останалото време коментира някакви безсмислени статистики пред себе си и даже понякога разменя статистиките на отборите и чете грешно. Голям народ сме, няма две мнения.
|
|