Автор: Тед
Дата: 27-05-12 20:56
:) Не искам да интерполирам или ресайзвам. Аз пак повтарям, че на 3200 ИСО кадри на практика нямам. Но за тестове - нека се гледа и да се преценя. Ся всеки знае при Канон светлата оптика бол... Светкавици, техники на снимане...
Аз се радвам, много на 36 мпкс, защото чакам 1ДХ да се срине откъм цена в мегапикселовата война на гигантите и тогава.... няма начин да не го ръфна. Просто няма...
М/у 5д, 5дмарк 2, 5д марк 3 не виждам нещо, което да е на технически нещо ново м/у отделните модели. По-скоро виждам маркетинг.
А за АФ аз съм изкл. може би в тоя форум, щото измежду всички камери Канон, които съм имал, проблем с АФ не съм имал никога. /чукай на дърво както се вика и някой фронт или бек АФ да не те лъзга/. Ограничавали са ме кадрите в секунда, което ме е карало да снимам почти като снайперист за обекти в движение.
Камерите са добри, имате оптика, стативи, снимайте. Дай боже да имате какво да снимате и качествени кадри да гледаме.
Друго какво - пазете си камерите от посегателства. Явно времената са пак надолу.
|
|