Автор: kalingo27
Дата: 28-03-10 14:31
Фотоалбума ,,България-200 невероятни места'' с автори Пенчо Чуков, Петър Крусев, Евгени Динев и Валери Христов, ми затвърди идеята за Паметник на фотографа.Ще се аргументирам: Преди седмица имах възможност и подробно да го разгледам. Акцента е художественост, която България заслужава. Чудесна идея, която ще намери последователи и дай боже, и други издания..... Подобни интерпретации на темата България, колкото и да са, не биха се конкурирали, единствено биха се допълвали... Това имах възможност да споделя и с двама от авторите Пенчо Чуков и Петър Крусев.... Това са и моите искренни желания и пожелания, към хората, които правят нещо за изстраданата ни Родина. Защото лесно е да си фотограф в Нешънал...., когато всичко ти е осигурено, тук е героизъм-семейство, деца и представете си, когато много търсят препитание навън-тук се твори красива България... Хвала на Авторите на този албум и на всички колеги, които с лишения пътуват , за да снимат. Зная в България паметник на ловеца, защо да няма паметник на фотографа, тогава, на ,,ловците на красота''......! ? Колко само имена има, оставили, оставят и ще оставят следа... Например, малко ли е веднага се сещам за нещо още ,,топло''- за ,,360 градуса България'' на Александър Иванов....., който лети и ще лети и не само, да е жив и здрав. Това е нещо, което не би ни разделяло. Това е и крачка по пътя да си помагаме, а не да си завиждаме..... Да бъде този паметник на достойно място, например всерд природата и място на което да се срещаме! Да бъде изграден с доброволни средства и труд! Допълнете ме, или усмейте! Нося! Ако се приеме обаче, готов съм да дам 100 лв.!
|
|