Автор: mariana88
Дата: 14-12-09 05:39
Кой тук говори за пари бе младежо e-mil?
Пак започвате със свободните съчинения.
Само пари са ви в главата.
Нищо ли не правите за удоволствие?
Не ви ле е интересно да пробвате нова програма да се дообогатите с нещо различно пък било то и да не ви е работата това. И аз не съм фотограф ,но вчера си свалих да разуча една програмка за панорамни снимки. Ей така за обща култура, интересно ми беше да видя как се правят.Това че не сте попадали на програмите ,за които става дума не значи, че не същестествуват.Даже има такива програми ,които както по-горе цинично някой се изказа и да си седнеш на гъза пак ръчно няма да постигнеш това което им е заложено да правят.Затова хайде не отричаме всичко ,а да бъдем избирателни.Всичко е много субективно.За детски рождени дни някои са много приемливи и децата ги гледат с удоволствие ,защото са атрактивно направени.Защо да не зарадваме децата си с нещо по-различно и интересно направено пък и себе си дори?Моето дете и сега като чуе някоя песен казва от кой клип и от кое събитие си я спомня. Нека запазим спомените им.Верно, както ми каза един добронамерен съфорумец (слава на бога ,че има все още и такива) в лично съобщение ,че темата малко не е за тук ,но като гледам много фотоапарати вече правят добро видео ,а и хората вече се интересуват от формати и мантаж и си помислих ,че може темата да е интересна и че има място тук ,но уви някой хора не пропуснаха да блеснат като използваха темата да почетат дори паметта на Генади Атанасов , но не и с полезна информация. Направо съм потресена какви неща се въртят на хората в главите и все повече се замислям дали си заслужава.
|
|