Автор: nassoo
Дата: 14-10-09 23:24
"Автор: d256h
Дата: 14-10-09 20:21
има поне три теми със същото питане, ако не можеш с търсачката във форума да ги намериш, опитай с Гугъл, веднага ги вади нещата...
Да не мислиш, че на хората тук им е приятно да пишат едно и също нещо всяка седмица?
Не се сърди ама е така!"
d256h,
Няма нито една тема със същото питане. Ето
резултат от претърсването на форума за въпросния модел. Преровил съм всички теми, съдържащи ключовата дума "монитор", преценил съм, че информацията ми е недостатъчна и затова съм помолил потребителите, които имат лични наблюдения върху въпросната техника да изразят мнението си. Нищо лично, но въпросът ми е съвсем конкретен и няма никаква причина да се драчим за глупости, нали
photostoykov,
Благодаря за отговора! Мониторът, който трябва да закупя, е желателно наистина да е 24" и да бъде в ценовия диапазон 1500-1800 лв. с ДДС. Ще бъде използван за специфични цели, които тук няма смисъл да обяснявам подробно, но... основно за обработка на снимки и за излъчване на видео... изискванията са точно такива и затова ми е необходим съвет какво да предпочета за тези пари.
Надявам все пак някой да е използвал нещо подобно и да сподели опита си. А ако никой не е - здраве да е... и наздраве
P.S. penich, прекрасно изглежда, но за съжаление надхвърля бюджета с хилядарка
Публикацията е редактирана (14-10-09 23:28)
|
|