Автор: begeragus
Дата: 24-07-09 18:13
Здравейте,
Извинявайте за забавянето, на село съм и през gprs :)
Ще опитам да отговоря тук на всички.
Мноого мерси за положителните думи! Ентусиазъма си остава, няма къде да бяга :)
- За бащата с детето - слънцето много играеше и влизаше и излизаше от облаци и в бързината да завъртя цялата панорама е останал там - мога да го изтрия но пък придава "роден" колорит :)
- За времето на деня - снимам когато минаваме през мястото и не винаги имам контрол за съжаление...
- Поларизационен филтър за съжаление не знам как ще стане, защото е рибешко око а и мисля че наистина ще има разлики в кадрите и слепването ще пострада.
- Време за снимане на една панорама - от първия до последния кадър е около 2-3 минути, бавното е преди първия кадър, неща като нивелиране, избор на скорост и F. Ще пробвам по залез една, но имам подозрения, че няма да е лесно с такива големи разлики в светлината когато апарата е срещу слънцето и на другата посока.
- Прах по матрицата - апарата уж чисти матрицата, мисля че е по огледалото, защото и друг човек ми го каза това, ама ме е много шубе да го чистя, ако имате съвет за какво да внимавам за да не направя някоя беля, е добре дошъл. Иначе ще си прочета какво казват хората които са го правили и ще го почистя - мерси.
Между другото сега съм на река Огоста - тук може и да успея да направя нещо, което не е по обед, примерно по залез - ще ви бъде ли интересно да ви го пусна?
|
|