Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Колко време ...
Автор: tonevjr   
Дата:   25-09-08 20:07

... отделяте на една снимка?[smile] Знам, че това е вече е дискутирано,но ми е интересно отново да събера мнения[smile]
Колко време гледате и снимката тук преди да гласувате за нея?[smilie8]

Аз лично забелязвам, че наскоро отделям много повече време,заглеждам се в детайла, опитвам се да усетя емоцията на кадъра, въпреки че някои кадри ме грабват веднага,пак ги гледам много време и им се любувам...

И едно последно въпросче...обичате ли да гледате вашите снимки,защото аз май не ги поглеждам след обработката[smilie5] Някак си емоцията преминва, но не винаги де[smile]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Coincidentia   
Дата:   25-09-08 20:32

Много е според зависи [smilie8]

Точно преди малко сума ти време съзерцавах една доста неочаквана за мен снимка, изненада ме, а и отношението ми към нея се променяше с времето, все повече ми харесваше.

Та най-вълнуващите ме нещица ме задържат понякога с минути.
И обикновено си ги сейвам на писито.

Някои пък относително набързо ги отчитам като добри кадри или много добри.

Всъщност наистина е доста различно, случва се да се задържам дълго и на кадри, които не са ми перфектни и ме човърка какво не им достига... подобна пък е и ситуацията с такива, които са ми перфектни и ме човъркат и отделните им перфектни елементи [smilie8]

Връщането към вече разгледани снимки също е различно - понякога може и изобщо да не се върна на нещо готинко, но може и по 5 - 6 пъти да искам да го видя пак.

Та излиза, че наистина всякак се случва при мен, много си зависи от отделните случаи.

А пък за собствените... абе, донякъде по подобен начин - имам си и готинки, на които им хвърлям по едно око, имам си и такива, които си ме радват по-сериозно.

Тук много съществена е паузата, през която не съм си ги разглеждал - май колкото е по-дълга, толкова повече се ала "изчиствам" от спомена за тях и мога да ги видя едва ли не с нови очи, което си е приятно [smilie8]

Re: Колко време ...
Автор: tonevjr   
Дата:   25-09-08 20:37

[beer]

Автор: тьма   
Дата:   25-09-08 20:46

рядко ги гледам дълго, някак си отведнъж или ме грабва, или не - това е реакция на овен, често като се върна отново на снимката, която не ме е грабнала, се оказва, че ми харесва страшно - но , минало вече

а моите - връщам се редовно и трия, много трия[smilie3]

Re:
Автор: Coincidentia   
Дата:   25-09-08 20:47

[smilie5] [beer] Така де, а всъщност и май не е страшно и да споделя и конкретната снимка, макар че едва ли някой ще я види точно с моите очи, но пък е вероятно да изпитва подобни усещания...

А, сега ми дойде едно ала определение - има снимки, които си искат да бъдат разглеждани, а не погледнати

Ето я тази, която...

https://photo-forum.net/static/forum/2008-09/sctd7519.JPG
http://212.36.3.59/site_pics/105/i_1222359190_and-alsoa.jpg

То толкова може да се гледа... направо като филм ми е, следя девойката и изражението й - как ще се развие...

А в по-малко романтичен стил сега ми хрумна и един фактор, който може да има значение - тези дни се занимавах доста с моите си снимки, гледах и други, които някак бяха повече в един стил, към който леко попретръпнах и сега на фона на всичко това новото ми се стори още по-интересно [smile]

Автор: biso   
Дата:   25-09-08 21:08

никога не "разглеждам"
може дълго да съзерцавам (ех, че сладникаво звучи), но не "разглеждам"

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.