Автор: TheBossBG
Дата: 09-12-12 16:21
Такива сърцераздирателни истории съм ги глеееедал, гледал, та са ми писнали. Преди време активистите в БМВ-форма бяхме поели шефство над дома за лишени от родителски грижи в село Гуцал. Събирахме пари, купувахме им индивидуални подаръци за Коледа(друг път ше разкажа какви говеда сме българите и как чужденци ме просълзиха). Синът ми си подари любимите играчки. Водихме ги в София ленд(транспортът ни го подари един мой познат, а тъпаците от София ленд даже и 10-те процента отсъпка не дадоха. Да си го ползват в здраве и болест). Когато бяха застрашени от закриване изровихме земята да им помогнем. Борхме се и да не разделят братя и сестри. И накрая, едно лято се обяждаме да се разберем кога точно да отидем пак и психоложката ни заяви: ами те, децата, са си при родителите за лятото. ТАКА ЛИ ДЕБА ВАШТА МАМА???? Приключихме с благотоворителността. 95% от децата в домовете са мангалчета. Родители те им УЖ са се отказали от тях, ама когато дойде "жърва" си ги привикват да помагат.
За конкретния случай, дано момчето да осъзнае какво геройство е извършило. И дано това да повлияе на бъдещото му развитие като човек. Жалкото е, че все по-малко ЧОВЕЦИ оставаме тук , в България. Вчера в метрото един човек, докато седеше на пейката, започна да полягва към девойката до него. Тя стана и се дръпна. А когато дойде метрото, се качи. Ние обаче се засуетихме около човека, който явно получи епилептичен припадък. Помогнах му да полегне, да не се задави в пяната, звъннахме на 112. В това време минаха два влака. Само една жена дойде да попита има ли нужда от помощ.
|
|