Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна
 Изненадата се случи - (Варна) Четвъртък
Автор: gorbi   
Дата:   06-10-12 10:14

Ся, нали станах най-щастливия татко - искам да направя една почти романтична изненада за най-щастливата майка и мисля че само форума може да помогне... :)

Преди това малко предистория, да ви кажа как и направих предложение на жена ми - за да ви настроя романтично...
Зимата на 2009 се запознахме в един ресторант в Одеса, после лятото на 2010 дойде на почивка във Варна и те тогава разбрах че пак ще се женя и тоя път окончателно... :) От есента на 2010 до пролетта на 2011 ходих с колата до Одеса по два пъти месечно за да се виждаме (то няма такава любов и романтика, братче [smilie5]) Пролетта на 2011 след като се видя на къде отиват нещата, реших да и предложа брак... Направихме заговор с едната и приятелка (че ако знаят повече от две жени, значи цяла Одеса знае), направих си телефона за всеки случай да показва че си седя у дома (андроида нали показва ако си включил гпс-а къде си) И на 26 Март много рано сутринта заминавам - пътят е около 700 км. -10, 12 часа ако няма приключения. Номера е като се събуди моята любима към 10 щото е почивен ден - аз да имам интернет, че ние си имахме нон стоп онлайн приказка през gtalk, за да не се усъмни нещо...
Идеята беше - към 17.00 приятелките и да я изкарат на разходка и да я заведат до моста на влюбените до който има една беседка на влюбените - беседката предварително да я украсят със сърчица и балони, една мацка от консерваторията да свири на цигулка и да я накарат да се качи на беседката уж да се поснимат, в това време аз си изкачам от тайника и пръскам един голям балон пълен с розови листа които се посипват на главите докато клеча да искам ръката и сърцето и надявам брилянта докато не е размислила...
Речено - сторено - аз пристигнах на време в Одеса, по пътя си пиша че съм зает у дома и нещо си ровичкам, жена ми вярва - казва ми - аз пък ще ходя на разходка с приятелки - викам си - супер, как обичам пролетна Одеса, ако можех да поснимам малко, ех... [smilie5] Така приближава часа вече, обаче първата греда - не мога да намеря къде да разменя пари - имам евро, а курса на еврото нещо се менка и приемат само долари... Обиколих двайсе обменни бюра докато намеря... Намерих и таман сменям карти да се обадя на едната заговорничка - хоп втора греда - от 2-3 часа вече нямам интернет и Марина се усъмнила защо - звънила ми на бг телефон - няма... и как и хрумнало да позвъни на украинския ми - заето (аз правя последни уговорки) Както винаги - имах три телефона в колата, ама двата с изтощена батерия :)) Включвам си аз пак интернета - и пише - абе ти да не си в Украйна - телефона ти дава заето.. Пиша и - аааа майтап, в къщи съм си, майсторя си тука нещо и и пращам снимка от пред къщи (чел съм много криминални книги и съм хъп потготвен за разни ситуации) Успокои се, гледа ме на гпс -а пише че съм си у дома... Намерихме се с останалите заговорници, купихме 26 рози, че на толкоз години беше тогава и отидохме да украсяваме беседката... Таман я украсихме, ама там половин Одеса влюбените минават - айде всички да се снимат ...:)))) Дойде часа, всички по местата, нашите мацки се кикотят снимат се и карат жена ми да се качи на беседката да се снимат... Тя милата , толкова обича да се снима, че и на покрива да я бяха накарали - щеше се съгласи... (тя тази беседка е малко висока на един каменен зид и е малко трудна за токчета) ... И докато се снима отпреде, аз се засилвам, качвам се като пантера, пукам на втория път балона с тъпия нож, посипват се розови листчета и настават толкоз крясъци и силзи, че сигурно се събра там половината град да гледа сеир (не беше предвидено [smilie5] ) И в това време консерваторията свири и аз вадя пръстена на колене, всичк окато по филмите, ама от вълнение не мога да и уцеля пръста, смях през сълзи... :)))

Имам и доказателствен материал....

https://photo-forum.net/static/forum/2012-10/pwhy1623.JPG
http://2012.photo-portal.bg/01.jpg

Сега, ако съм ви разчувствал достатъчно - идеята ми е когато изписват жена ми от родилния дом, като излезе на входа да има поне двайсет фотографа, които да цъкат с фотоапаратите... Един вид, като кино звезда... Знам че на някой ще му се стори глупаво или кичозно, обаче съм сигурен че на нея ще и хареса, най-малкото защото аз не обичам да се снимам и ако тя има над 2000 обработени снимки само от мене, то заедно имаме 2-3. Пък и изненадата си е изненада - ще и стане приятно. Аз пък ще се радвам, че съм успял пак да я изненадам... [smilie5]
За целта се искат - колкото се може повече хора с фотоапарати - няма значение да ли са работещи, важното е да се чува звука от затвора...:) Някои от тях трябва да снимат и със светкавици, ама да внимават да не ми осветят малкия фотомодел... А един истински фотограф отстрани да заснеме цялата работа...

Сценария е - излиза от вратата на окръжна болница (там е подходящо, че е един грозен болничен коридор и после направо излизаш на стъпалата, на светло - идеално е за конспирации от подобен тип) и като излезе от врата вижда тълпа фотографи, които се бутат да я снимат - нея и мен и бебето, до като се изнижем до лимузината (лимузината е Алфа 166 - това е поредната манекенка в рода [smilie5] )... Наблюдавал съм ефекта от звука на едновременно пукащи десетки апарати - яко е :)

Та така братя и сестри фотолюбители - помагайте да организираме изненадата. Денят ще е или понеделник или вторник или най-късно сряда - в понеделник ще разбера. Часът - между 12.30 и 14.30 - предварително ще разбера в колко точно часа и ще напиша... Работата е за около час - докато приготвят бебетата и някоя акушерка докато се натутка. Мястото е входа на родилното на окръжна болница - това е на ген.Колев. Може да се влезе с колата, струва 2 лева, аз ще ги платя на всички. Освен това ще черпя всички с бонбони и кола и ще съм им признателен дълги години, в които могат да разчитат на същото съдействие от моя страна...

А резултатите ще покажем тук, за сеир на останалите форумци...

Странно какви ги ражда мозъкът на любящия баща и съпруг след мъчително изтрезняване.... [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Помогнете за една изненада (Варна)
Автор: CyberGene   
Дата:   06-10-12 10:22

Не мога да помогна, поради очевидни географски несъответствия, но иначе историята е много забавна. Да са ти живи и здрави дъщеричката и жена ти и успех с фотомасовката [beer]

Автор: harvester_vn   
Дата:   06-10-12 10:25

Кога е изписването?

Оффф.... То пише бе. Ще гледам да дойда.

Ps. Ъъъъъ... такова... Ти понеже ще се качваш и горе, шибни един зад врата на оня дето се прави на фотограф там, че аз на изписването на сина ми не успях... Бахти наглото животно!

Публикацията е редактирана (06-10-12 10:31)

Дата:   06-10-12 10:28

harvester: от понеделник до сряда - няма как да разбера преди понеделник визитацията....[smilie2]

Автор: tNt   
Дата:   06-10-12 10:28

[smilie24] [smilie5] Успех

Автор: ejko   
Дата:   06-10-12 10:30

Варна, голям град- ще се съберете[beer]
Само внимавай, че моята щяха да я изписват на някаква дата, а ми се обажда тя предишния ден, аз си мисля, че ще се разбираме, какво да и занеса, а тя ми разправя да ходя да си я взимам[smilie18]

Автор: tonitka   
Дата:   06-10-12 10:41

Леле каква романтика! Много фотографи има във Варна, за цяла манифестация, ще се съберете. Радвам ти се много. Дано сте все толкова влюбени и щастливи! [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smile]

Автор: niro   
Дата:   06-10-12 10:45

Ех, ако беше в Бс, нямаше грижи... А една червена пътечка намери от някоя парти-агенция към лимузината [cool] [smilie25]

Автор: asahi   
Дата:   06-10-12 10:47

Въй, какъв романтик изтървала Варна!
За всеки случай пусни на плейбек щракането на двайсетина затвора.

Автор: niro   
Дата:   06-10-12 11:04

Варна нищо не е изтървала, Одеса изтърва хубава одеситка [smilie18]

Дата:   06-10-12 11:17

Никой нищо не е изтървал..., напротив..., явно и Одеса и Варна с спечелили чистак-бърсак хубава варноодеситка...

Дата:   06-10-12 11:20

бе Варна и Одеса винаги са били градове побратими...[smilie5]

Автор: vAnko0   
Дата:   06-10-12 12:04

Ако е понеделник може да дойда, че почивам... :)

Автор: serjy   
Дата:   06-10-12 12:08

gorbi, кефиш братче [smilie24] [cool] Да сте живи и здрави ти и твоето семейство!!! [beer]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   06-10-12 12:24

Че Горби кога не е кефел? [beer]

Бих участвал с огромен кеф! На всичкото отгоре от утре съм в ТИМишоара, но в понеделник баш в уречения час трябва да съм на летището и после за Бургас.. [smilie2]

Дата:   06-10-12 12:27

Зафиров, давай утре да пием по едно бе, до като съм необременен с бебета и пелени - знам място с хубава наливна бира... [smilie5]

P.S.

Бе как ще напиша че съм подарил 26 рози ве, ега си каква съмкуха кратуна... 25 бяха, и тя беше тогаз на 25, даже май на 24 беше още... [smilie18]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   06-10-12 12:35

Ми утре кат си довлека задника щи звънна [beer]

По ракиено време ще е някъде.[smilie21]

Автор: Krassy   
Дата:   06-10-12 15:09

Днес тествах наливната в мол варна, поне 3 вида вносна... не става...
хубаво, че мацето беше яко...

Дата:   06-10-12 15:12

ти ако си ги пробвал и трите вида, мойе и мацката да не е била чак толкова готина, колкото ти се е видяла[smile]

Автор: Vinsent   
Дата:   06-10-12 16:01

gorbi написа:

> ...
> За целта се искат - колкото се може
> повече хора с фотоапарати - няма
> значение да ли са работещи,
> важното е да се чува звука от
> затвора...:) Някои от тях трябва да
> снимат и със светкавици, ама да
> внимават да не ми осветят малкия
> фотомодел... А един истински
> фотограф отстрани да заснеме
> цялата работа...
>
> Сценария е - излиза от вратата на
> окръжна болница (там е подходящо,
> че е един грозен болничен коридор
> и после направо излизаш на
> стъпалата, на светло - идеално е за
> конспирации от подобен тип) и като
> излезе от врата вижда тълпа
> фотографи, които се бутат да я
> снимат - нея и мен и бебето, до като
> се изнижем до лимузината
> (лимузината е Алфа 166 - това е
> поредната манекенка в рода [smilie5]
> )... Наблюдавал съм ефекта от звука
> на едновременно пукащи десетки
> апарати - яко е :)
>
> Та така братя и сестри
> фотолюбители - помагайте да
> организираме изненадата...

gorbi, радва ме твоето щастие! Жалко че се изнесох вече от региона!
Бъдете живи, здрави и много-много щастливи! [beer] [beer] [beer]

Автор: The_Enjoy   
Дата:   06-10-12 16:06

Аз ще дойда задължително. Ако е понеделник или вторник съм там[cool]

Дата:   06-10-12 16:09

а дано се съберете яко народ [smilie24]

Автор: klyomba   
Дата:   06-10-12 17:23

Честито, Горби! Ще опитам и аз да дойда.

Автор: borkopent   
Дата:   06-10-12 17:39

аз мога да дойда с голямата пушка,само да знам кога.

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   06-10-12 18:02

Ей, че готино [smilie24] Дано никога не те напуска желанието да я изненадваш романтично по-честичко [thankyou] Жалко, че не съм във Варна, с кеф бих дошла [smilie5]

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.