Автор: gorbi
Дата: 06-10-12 10:14
Ся, нали станах най-щастливия татко - искам да направя една почти романтична изненада за най-щастливата майка и мисля че само форума може да помогне... :)
Преди това малко предистория, да ви кажа как и направих предложение на жена ми - за да ви настроя романтично...
Зимата на 2009 се запознахме в един ресторант в Одеса, после лятото на 2010 дойде на почивка във Варна и те тогава разбрах че пак ще се женя и тоя път окончателно... :) От есента на 2010 до пролетта на 2011 ходих с колата до Одеса по два пъти месечно за да се виждаме (то няма такава любов и романтика, братче ) Пролетта на 2011 след като се видя на къде отиват нещата, реших да и предложа брак... Направихме заговор с едната и приятелка (че ако знаят повече от две жени, значи цяла Одеса знае), направих си телефона за всеки случай да показва че си седя у дома (андроида нали показва ако си включил гпс-а къде си) И на 26 Март много рано сутринта заминавам - пътят е около 700 км. -10, 12 часа ако няма приключения. Номера е като се събуди моята любима към 10 щото е почивен ден - аз да имам интернет, че ние си имахме нон стоп онлайн приказка през gtalk, за да не се усъмни нещо...
Идеята беше - към 17.00 приятелките и да я изкарат на разходка и да я заведат до моста на влюбените до който има една беседка на влюбените - беседката предварително да я украсят със сърчица и балони, една мацка от консерваторията да свири на цигулка и да я накарат да се качи на беседката уж да се поснимат, в това време аз си изкачам от тайника и пръскам един голям балон пълен с розови листа които се посипват на главите докато клеча да искам ръката и сърцето и надявам брилянта докато не е размислила...
Речено - сторено - аз пристигнах на време в Одеса, по пътя си пиша че съм зает у дома и нещо си ровичкам, жена ми вярва - казва ми - аз пък ще ходя на разходка с приятелки - викам си - супер, как обичам пролетна Одеса, ако можех да поснимам малко, ех... Така приближава часа вече, обаче първата греда - не мога да намеря къде да разменя пари - имам евро, а курса на еврото нещо се менка и приемат само долари... Обиколих двайсе обменни бюра докато намеря... Намерих и таман сменям карти да се обадя на едната заговорничка - хоп втора греда - от 2-3 часа вече нямам интернет и Марина се усъмнила защо - звънила ми на бг телефон - няма... и как и хрумнало да позвъни на украинския ми - заето (аз правя последни уговорки) Както винаги - имах три телефона в колата, ама двата с изтощена батерия :)) Включвам си аз пак интернета - и пише - абе ти да не си в Украйна - телефона ти дава заето.. Пиша и - аааа майтап, в къщи съм си, майсторя си тука нещо и и пращам снимка от пред къщи (чел съм много криминални книги и съм хъп потготвен за разни ситуации) Успокои се, гледа ме на гпс -а пише че съм си у дома... Намерихме се с останалите заговорници, купихме 26 рози, че на толкоз години беше тогава и отидохме да украсяваме беседката... Таман я украсихме, ама там половин Одеса влюбените минават - айде всички да се снимат ...:)))) Дойде часа, всички по местата, нашите мацки се кикотят снимат се и карат жена ми да се качи на беседката да се снимат... Тя милата , толкова обича да се снима, че и на покрива да я бяха накарали - щеше се съгласи... (тя тази беседка е малко висока на един каменен зид и е малко трудна за токчета) ... И докато се снима отпреде, аз се засилвам, качвам се като пантера, пукам на втория път балона с тъпия нож, посипват се розови листчета и настават толкоз крясъци и силзи, че сигурно се събра там половината град да гледа сеир (не беше предвидено ) И в това време консерваторията свири и аз вадя пръстена на колене, всичк окато по филмите, ама от вълнение не мога да и уцеля пръста, смях през сълзи... :)))
Имам и доказателствен материал....
https://photo-forum.net/static/forum/2012-10/pwhy1623.JPG
http://2012.photo-portal.bg/01.jpg
Сега, ако съм ви разчувствал достатъчно - идеята ми е когато изписват жена ми от родилния дом, като излезе на входа да има поне двайсет фотографа, които да цъкат с фотоапаратите... Един вид, като кино звезда... Знам че на някой ще му се стори глупаво или кичозно, обаче съм сигурен че на нея ще и хареса, най-малкото защото аз не обичам да се снимам и ако тя има над 2000 обработени снимки само от мене, то заедно имаме 2-3. Пък и изненадата си е изненада - ще и стане приятно. Аз пък ще се радвам, че съм успял пак да я изненадам...
За целта се искат - колкото се може повече хора с фотоапарати - няма значение да ли са работещи, важното е да се чува звука от затвора...:) Някои от тях трябва да снимат и със светкавици, ама да внимават да не ми осветят малкия фотомодел... А един истински фотограф отстрани да заснеме цялата работа...
Сценария е - излиза от вратата на окръжна болница (там е подходящо, че е един грозен болничен коридор и после направо излизаш на стъпалата, на светло - идеално е за конспирации от подобен тип) и като излезе от врата вижда тълпа фотографи, които се бутат да я снимат - нея и мен и бебето, до като се изнижем до лимузината (лимузината е Алфа 166 - това е поредната манекенка в рода )... Наблюдавал съм ефекта от звука на едновременно пукащи десетки апарати - яко е :)
Та така братя и сестри фотолюбители - помагайте да организираме изненадата. Денят ще е или понеделник или вторник или най-късно сряда - в понеделник ще разбера. Часът - между 12.30 и 14.30 - предварително ще разбера в колко точно часа и ще напиша... Работата е за около час - докато приготвят бебетата и някоя акушерка докато се натутка. Мястото е входа на родилното на окръжна болница - това е на ген.Колев. Може да се влезе с колата, струва 2 лева, аз ще ги платя на всички. Освен това ще черпя всички с бонбони и кола и ще съм им признателен дълги години, в които могат да разчитат на същото съдействие от моя страна...
А резултатите ще покажем тук, за сеир на останалите форумци...
Странно какви ги ражда мозъкът на любящия баща и съпруг след мъчително изтрезняване....
|
|