Автор: lrn
Дата: 08-07-12 15:20
Покрай европейското по футбол Кока-Кола ни "зарадва" с поредната наградна кампания. Така или иначе си купувам кола и естествено събрах 3-4 капачки с награди. Дойде време да се "осребряват" и какво се оказва - няма достатъчно награди и няма и да има. Даже се оказва, че това не е прецедент, ами постоянна практика. Не че съм за някакви си 2 чаши или тъп ключодържател, но това е обидно за клиентите. Значи фирмата решава да похарчи едни пари за такава кампания, обаче що да се изръсва за награден фонд, то важното е стадото да дигне оборота. Е ще има едни нула цяло и няколко си процента по активни клиенти, които ще дигнат гири, ама важното е че накрая са дигнали печалбите. Е аз със сигурност ще им избягвам продуктите.
Мисля си и друго обаче, породено от подобно нагло поведение на друга "голяма" фирма обаче - Виваком. Накратко - дават на Жената документи за договор срещу депозит от 20лв., ако ги отвори и подпише се приспадат, ако се откаже-връщат. Дотук добре, но копгато отиде да ги въща защото няма как сега да подписва, се оказа че не може да и ги върнат защото не е минал един месец - за тази особеност си замълчаха. Мина месец - отива да си вземе парите и отново пречка - ами нямало още кредитно известие и кога щяло да има не е ясно трябвало да се проверява. Изобщо само нерви и простотии.
И изобщо какво излиза, че една фирма има ли милиони клиенти, особено абонати оковани с договор тази фирма спира да се интересува от отделния потребител. Голяма работа, че на някой там не са му осребрили едни капачки или го въртим с някакви си 20 лева - да се оплаква на арменския поп и да си губи времето да пише по форумите, ние генерираме всяка секунда огромни печалби.
|
|