Автор: ivodam
Дата: 12-12-11 11:43
Оня мен мангустите са атакували градината на родителите на прятелката ми, край Сливен. "Градината" е всъщност едно място, което имат хората в местността отляво, под планината, като се излиза от Сливен към Бургас. Не за първи път разбиват там стаичката, обаче сега са изрязали и винкела на лозницата. Баща й щял да получи удар човекът, от години си се занимава с това нещо.
Отиват в полицията вчера, и оттам им казват - да, знаем - такива случаи има много, в този район изглежда има нелегален пункт за вторични суровини. Но не сме го разкрили. А с циганите не можем да направим нищо, защото изпращат деца на по 14-15 години, които и да хванем, пак трябва да ги пуснем.
И на изпроводяк ченгето добавило - по-добре си отрежете дърветата, защото и тях ще ви отрежат.
Като ми се обади девойката за тоя случай, че не се изненадах, ясно, но кой знае защо ми стана мъчно за един човечец тука, предполагам честен човек, който преди няколко дни толкова искрено се опитваше да ме убеди как това правителство се бори с престъпността...
Е, затова пък днес започва, доколкото разбрах, най-накрая процесът срещу страшния зъл гений, мозъка на подземния свят и глава на цялата организирана престъпност, Алексейчо Петров, бивш таен-явен сътрудник, на разни служби и т.н.
Преизпълнен съм с очакване за строги, но справедливи присъди и яко раздаване на справедливост най-накрая.
|
|