Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Отрежете си дърветата по-добре
Автор: ivodam   
Дата:   12-12-11 11:43

Оня мен мангустите са атакували градината на родителите на прятелката ми, край Сливен. "Градината" е всъщност едно място, което имат хората в местността отляво, под планината, като се излиза от Сливен към Бургас. Не за първи път разбиват там стаичката, обаче сега са изрязали и винкела на лозницата. Баща й щял да получи удар човекът, от години си се занимава с това нещо.
Отиват в полицията вчера, и оттам им казват - да, знаем - такива случаи има много, в този район изглежда има нелегален пункт за вторични суровини. Но не сме го разкрили. А с циганите не можем да направим нищо, защото изпращат деца на по 14-15 години, които и да хванем, пак трябва да ги пуснем.
И на изпроводяк ченгето добавило - по-добре си отрежете дърветата, защото и тях ще ви отрежат.

Като ми се обади девойката за тоя случай, че не се изненадах, ясно, но кой знае защо ми стана мъчно за един човечец тука, предполагам честен човек, който преди няколко дни толкова искрено се опитваше да ме убеди как това правителство се бори с престъпността...

Е, затова пък днес започва, доколкото разбрах, най-накрая процесът срещу страшния зъл гений, мозъка на подземния свят и глава на цялата организирана престъпност, Алексейчо Петров, бивш таен-явен сътрудник, на разни служби и т.н.

Преизпълнен съм с очакване за строги, но справедливи присъди и яко раздаване на справедливост най-накрая.

[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Отрежете си дърветата по-добре
Автор: navy   
Дата:   12-12-11 12:05

Мисли позитивно, аман от оплаквачески теми у тоя форум!

Врява голяма - действия - никакви!

[smilie7]

Едно ще кажа - ние си заслужаваме управниците [smilie7]

Ако не може да разбереш смисъла на това, значи още не си узрял... казал го е един велик българин едно време...

Автор: n1x0n   
Дата:   12-12-11 12:18

това правителство се бори с престъпността

Ти си някакво изключение... само на теб се случват неща, оставящи те с погрешното впечатление, че престъпниците вилнеят безнаказано.

Той Асахи ще ти потвърди това всеки момент [smilie24]

Автор: diandimov   
Дата:   12-12-11 12:20

Отрежете си дърветата, запалете си къщите и се свийте в ъгъла.

Така няма да има какво да ви вземат.

Автор: tbby   
Дата:   12-12-11 12:23

Значи ей така ви искам и всичко ще е наред :)

https://photo-forum.net/static/forum/2011-12/awkz9410.JPG
http://ru.fishki.net/picsw/122011/12/pics/pics-103.jpg

Дата:   12-12-11 12:23

Зависи от свитата поза, Диане, зависи [smilie18]

Автор: 1vo   
Дата:   12-12-11 12:35

Ужас, цели две години управлява "тиквата", а още не сме настигнали Швейцария.
Оставка!!!

Автор: colorit   
Дата:   12-12-11 12:55

Бе не знам какво са работили ББ и ЦЦ през '95 - '96 година, но 100% те са били виновни, че на мен ми "отрязаха и дърветата", след като вече ми бяха изкрали цементовите колове и цялата телена конструкция от лозето, разбира се, и малко преди да бутнат и отнесат тухлената ми стая. [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   12-12-11 13:00

colorit: По това време ББ е работел мутра, доколкото знам, за Цецко не знам, неква мижитурка ще да е бил некъде.

През 1992 година Борисов създава „Ипон-2“ ООД и след това „ИПОН – Агенция за сигурност и охрана“ ООД. През 90-те години той работи в тясно сътрудничество с Румен Николов ("Пашата") и Младен Михалев и е определян в печата като „висш служител от средите на СИК“.

Автор: n1x0n   
Дата:   12-12-11 13:26

... ББ и ЦЦ през '95 - '96 година, но 100% те са били виновни, че на мен ми "отрязаха и дърветата", след като вече ми бяха изкрали цементовите колове и цялата телена конструкция от лозето

Не схванах, предложението ти е да приемем престъпността от най-мутренските години за стандарт днес ли? Или да приемем, че премиера и министъра на вътрешните работи не са основните виновници за неадекватната борба с престъпността в една държава?

Автор: asahi   
Дата:   12-12-11 13:28

И е рязал дървета, междувременно.

Абе оставка на всички, военно положение в Сливен, на тъста един от Лечковите хотели за компенсация и Иво президент!

Така добре ли е?

Автор: serjy   
Дата:   12-12-11 13:29

не е нужно някой да те пази. просто трябва да се разреши притежаването на огнестрелно оръжие, не носенето му, във всеки дом и ако някой неканен влезе да те краде, да имаш право да ползваш оръжието по свое усмотрение. все пак теоретично, частната собственост е неприкосновена. [smilie8]

Дата:   12-12-11 13:38

Асахи: [smilie2]

Автор: sunnyshot   
Дата:   12-12-11 13:42

Хех, точно се чудя как по-добре да си подрежа дърветата на село, т.е. - по-красиво, та помислих, че темата е за художествено пролетно подкастряне. А то, уви... https://photo-forum.net/joro/emoticons/boese064.gif

Публикацията е редактирана (12-12-11 13:43)

Автор: jivkojj   
Дата:   12-12-11 14:03

Решеието е както в Германия. 1/2-та население следи останалата половина и обратното. Явно, че работи. Преди така са работили гестапо, после щази, сега се ползва в "бита". Например спреш колата малко накриво - комшията се обажда в полицията и тея идват и пишат; някой вижда че хвърляш в кофата за опаковките био-отпадъци, обажда се и след 1 седмица ти пристиха сметката за допълнителното разделяне. Как работи това ли - много просто. Ако усетят, че има био-боклук в опаковките, а не се знае кои е - всички във блока/входа получават сметка. Затова и много от кофите за боклук в немско са с катинари.

Автор: boyanb   
Дата:   12-12-11 14:25

да тоя проблем с мангалите започна преди около 2 години...

...сигурно от герб им плащат за зулумите...

...оставка [smilie9]

Дата:   12-12-11 14:29

boyanb: Изинявай, но точно ГЕРБ дойдоха на власт с претенциите, че могат и че ще решат тези проблеми на хората. На мен не ми трябват управляващи-стастистици, да ме информират кое какво от кога било, все едно съм бил на Луната досега. Две години и половина управление са предостатъчни да се покаже резултат.

[smilie7]

Публикацията е редактирана (12-12-11 14:31)

Автор: boyanb   
Дата:   12-12-11 14:41

те щото предишните изпълниха чсичките си обещания...

[smilie7]

Дата:   12-12-11 14:45

Ако мога да погледна в бъдещето в този форум - може би след 5-6 години - същите приказки, същите мрънкания, други порядъци, други имена...

Дата:   12-12-11 14:47

boyanb:

те щото предишните изпълниха чсичките си обещания...

Ми затова са предишни. И сегашните ще ги последват много успешно, ако продължават да си прекарват времето за управление в това, да ни обясняват колко са били лоши предишните, вместо да покажат реален резултат.

[smilie7]

Дата:   12-12-11 15:07

Като говорим за обещания аз предпочитам да гледам статистиката. Броят на загиналите при ПТП през последните години спада видимо.
Пътят, по който почти всеки уикенд изминавам 400 км, е перфектен.
Разкараха пушачите от кръчмите.
Полицаите са любезни и не ме гледат като спонсор.
Градът е по-чист и осветен.
Пътищата се чистят по-добре.

Автор: arakiss   
Дата:   12-12-11 15:09

Броят на загиналите при ПТП през последните години спада видимо
[smilie10]
преди час по радиото в колата чух, че при около 900 загинали миналата година, тази година надхвърлят 1000....
ма сигур лъжат и те, нихната **** [smilie5]

Дата:   12-12-11 15:12

asahi: Навсякъде в заведенията продължава да се пуши, като на много редки места има отделени помещения. Никого не са разкарали отникъде. Пуши се включително в онуй заведения на бензиностанцията в Дружба, сещаш се къде.

Нещо гледам обаче, че избягваш интересната тема за започналия вече ремонт на новата магистрала, да ни е честит първи ремонт, другари!!

[smilie7]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   12-12-11 15:14

Асахе, чè има подобрения има ама чè и Тиквата е тиква също е истина.

[smilie21]

Дата:   12-12-11 15:15

Нещо се пообъркаха, после съобщиха конкретни цифри. Журналя, нали знаеш.
Цъкай тук
До 06.12.2011 г. са загинали 613 души.
Подробности
И да не кажете, че някой манипулира данните.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.