Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Мнения и впечатления за WIZZAIR?
Автор: nataliya   
Дата:   21-01-11 00:28

Тъй като до сега не съм летяла никога,винаги съм пътувала навсякъде с автобуси,се чудя дали си заслужават и дали са сигурна компания?
Някой,който е пътувал да сподели впечатления?[smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Мнения и впечатления за WIZZAIR?
Автор: georgivelev   
Дата:   21-01-11 00:30

Добри са. Летял съм с тях може би 8 пъти. Малко по-твърдо кацат и интериорът на самолетите не е толкова приятен като примерно на EasyJet.

Дата:   21-01-11 00:35

EasyJet дори не ги бях чувала,но като гледам май са им по евтини билетите

Автор: exo99   
Дата:   21-01-11 00:35

Добра си е компанията, летял съм над 20 пъти с тях.
Основно до Лондон, но имам и полети до Рим и Будапеща.

А от Изи Джет са по-добри.
Екипажите в Изиджет са английски и стюардесите са едни повлекани....

Във Уизеър са български екипажите и е по-добре.

ПП Пилотите и в двете компании са добри. [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Публикацията е редактирана (21-01-11 00:36)

Автор: imitev   
Дата:   21-01-11 01:09

Wizzair [smilie24]

Бюджетните не стават да правиш връзки - променят си графиците както дойде.

Автор: pif   
Дата:   21-01-11 01:36

Абе горе долу са добре. Не дават много плюскане, понякога не спират на твойта спирка и се налага да те свалят в движение ама погледни го от добрата страна - дават ти парашут и пускат първо багажа а после тебе - да не ти падне на главата [cool]

Летял съм и със скъпи компании и с евтини и не правя ниакаква разлика. Самолет като самолет. Влизащ, сядаш и седиш. Излита и каца. Ако има турболенция - друса. Ако пилота е нервен - излита вертикално и ти показва кво е влакче на ужасите. То е като да питаш до пловдив с биомет или груп да патуваш. Каквото и да е - винаги е автобус и винаги се движиш по същия път.

Автор: logrus   
Дата:   21-01-11 01:44

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   21-01-11 01:58

България Еър предлагат безплатно филми на ужасите и висока доза адреналин - пак безплатно.
Не помня от къде се прибирам, някъде с прекачване. Май от Рим. И сядам в самолета до прозореца малко пред крилото. Пред очите ми - двигател. Гледам аз - една ламарина се клати. И отдолу - дупка. Леко закъсана. Викам си - въх, тоя капак падна. Ама кво да им се обаждам - те хората си знаят работата. Сигурно са го видели. Литва самолета и това като зейна - ауу, ужас. Целия полет косата ми все едно съм бръкнал в контакта. Ама приземихме се благополучно, ламарината продължи да се мандахерца ама леко падна надолу и позакри дупката. Слизайки му викам на пилота - има една скъсана ламарина там. Той вика - знам, механниците знаят и ще я оправят.
И така същия тоя самолет натовари хора и литна пак. Явно и това в включено в цената.
В интерес на истината най вкусните сандвичи които съм ял са били на България Еър.

Автор: itilien   
Дата:   21-01-11 02:42

logrus, 3 часа са разходка, дори с неудобна седалка. Сега си представи 18 часово лашкане по боливийски неасфалтирани пътища из планините, където, за да вземе завоя автобуса спира и връща назад. И за краката няма грам място, защото оня пред теб си е спуснал седалката и ти трябва да се кривиш на една страна.
Ей това вече си е оцеляване :))))

Автор: logrus   
Дата:   21-01-11 02:56

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: itilien   
Дата:   21-01-11 04:05

хаха, не знам какво трябва да се разбира под "благинки" :)) Ако е секс - не, не съм. Там са малко грознички за нашия вкус, пък и хората са малко затворени. Сякаш се притесняват от чужденци.
Една друга благина е кактусът сан педро, който е халюциногенен, но приготвянето е сложно - трябва да се изварява в продължение на 8 часа или поне така ми казаха. Нямах условия за подобно готварство и така все още не съм опитвал псолютно никакъв наркотик.

Инак плодове и зеленчуци на корем - еле бананите се замярат с тях.
[smilie18]

Автор: Ptilinopus_Victor   
Дата:   21-01-11 06:44

Автор: dsimova   
Дата:   21-01-11 08:18

Почти всеки месец ги ползвам и съм доволна. Но както е написал imitev, за правене на връзка е трудна работа.

Автор: alba_luna   
Дата:   21-01-11 08:42

Ако си с малко багаж и не гониш връзка са ОК.

pif - за малко да се задавя с кафето, заради ламаринката [smilie18] [smilie18]

Дата:   21-01-11 08:46

Какво се бунтувате - за 20-30 евро летите до Мадрид. Ама не давали храна - че носете си сандвич. Мен лично 3 часа не ме бърка дали ще ям или не.

Неудобно било - за 300 евро има 1ва класа с удобни кресла.

За това което плащаш при бюджетните даже получаваш повече отколкото си платил.

Автор: klez   
Дата:   21-01-11 09:30

мдам :) стаа аз наскоро летях с тях, 2 часа полет в един новичък Airbus A320, обстановката беше супер приятна, полета също, екипажа също :) [smilie24] е... позабавиха ни полета 1час ама ко да се прави

Автор: ivodam   
Дата:   21-01-11 09:39

Ядене и пиене не дават никакво, можеш да си купиш някакви шибани сандвичи по 2-3 евро бройката. Бях доста възмутен, защото по стар навик преди полет си взимам половинка водка и си пийвам полетно, та си поръчах значи в Уизз-а едно сокче и си вадя водката от чантата и стюардесата ми казва, че не можело да си консумирам собствен алкохол!?!? Идеше ми да сляза, бахмамаму и наглостта, да не съм в някакъв ресторант!?!?

[smilie7]

Автор: klez   
Дата:   21-01-11 09:49

нас на проверката ни вадеха от чантите всички шишета над 100мл. било то минерална вода, на едни там шише ракия и т.н... всичко се вади от чантата :) и се изхвърля.
после вече от безмитния може да си купиш :Р обаче пък явно в самолета не ти даат да ползваш от безмитния и т.н. ;-) хах

Дата:   21-01-11 10:13

Как така няма да ти дават бе. Да си гледат работата. Кажи и като не може да ти отвори да слезеш. Щом са те допуснали в самолета с това - независимо алкохол или безалкохолно - ти имаш право да го ползваш. Аз може да имам фобия от летенето и ако не пийна да получа инфаркт от страх. И да нямам пари да си купя от НЕЙНИЯ алкохол.
Директно подаваш жалба и съдиш компанията за нанесени психологически травми.

Автор: juliof   
Дата:   21-01-11 10:13

Аз съм доволен от Уиз, летял съм до Валенсия и Барселона.
За качеството на самолетите и пилотите няма какво да се притесняваш, специално те летят с едни от най-новите самолети и пилотите са добри. Според мен няма абсолютно никаква "технологична" разлика, случвало ми се е и с Луфтханза самолета да тупне 3 пъти на пистата преди да кацне, така че няма значение.
Ако не си 190см мястото е съвсем достатъчно и много по-широко от автобус(и мен ме бяха наплашили че много тясно било).
Специално за Европейски полети 2-3 часа според мен няма да усетиш кой знае каква разлика с други авиокомпании.
Има разни подводни камъни, като въпроса с багажа, и чекирането, хубаво прочети, защото един познат плати 100лв за билет и 200 за багаж. Ако предварително си наясно колко багаж ще носиш и се платиш онлайн няма проблем, ако е само ръчен нищо не плащаш. Естествено на софийското летище, нещата с чекин-а са извън контрол но това е заради марката БГ по скоро, много народ, бутат се, бавно обслужване, на друго място не съм забелязал такава тенденция. Дори да консумираш един сандвич и една вода, цената е около 5 Евро, което останалите авиокомпании така или иначе ти го включват в по-скъпия билет.
Въпреки че на мен не ми се е случвало има реална опасност от закъснение на полета, причината е, че за да им излиза сметката гледат самолетите да са непрекъснато във въздуха, и ако самолетът се е забавил на някое летище сутринта, целит ден всичките му полети ще имат закъснения.

[beer]

Автор: bobi   
Дата:   21-01-11 12:31

Вчера за пръв път правих резервация за WIZZ.
Установих, че при купуване на двупосочен билет, всяка такса се умножава по две, все едно купуваш два отделни билета.

Дата:   21-01-11 12:49

София - Кьолн - 150 лева
Кьолн - София - 80 лева
София - Кьолн - София - 223 лева

Дата:   21-01-11 12:50

Добър ден - нали имаш 2 летища [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   21-01-11 20:06

Благодаря ви! Успокоих се малко :)[smilie8]

Автор: Mec   
Дата:   21-01-11 20:19

Аз мислих да ги пробвам, ама излитат прекалено рано и се изръсих 306 евро с Bulgaria Air на които част от самолетите са бразилски\уж английски де\.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.