Автор: juliof
Дата: 21-01-11 10:13
Аз съм доволен от Уиз, летял съм до Валенсия и Барселона.
За качеството на самолетите и пилотите няма какво да се притесняваш, специално те летят с едни от най-новите самолети и пилотите са добри. Според мен няма абсолютно никаква "технологична" разлика, случвало ми се е и с Луфтханза самолета да тупне 3 пъти на пистата преди да кацне, така че няма значение.
Ако не си 190см мястото е съвсем достатъчно и много по-широко от автобус(и мен ме бяха наплашили че много тясно било).
Специално за Европейски полети 2-3 часа според мен няма да усетиш кой знае каква разлика с други авиокомпании.
Има разни подводни камъни, като въпроса с багажа, и чекирането, хубаво прочети, защото един познат плати 100лв за билет и 200 за багаж. Ако предварително си наясно колко багаж ще носиш и се платиш онлайн няма проблем, ако е само ръчен нищо не плащаш. Естествено на софийското летище, нещата с чекин-а са извън контрол но това е заради марката БГ по скоро, много народ, бутат се, бавно обслужване, на друго място не съм забелязал такава тенденция. Дори да консумираш един сандвич и една вода, цената е около 5 Евро, което останалите авиокомпании така или иначе ти го включват в по-скъпия билет.
Въпреки че на мен не ми се е случвало има реална опасност от закъснение на полета, причината е, че за да им излиза сметката гледат самолетите да са непрекъснато във въздуха, и ако самолетът се е забавил на някое летище сутринта, целит ден всичките му полети ще имат закъснения.
|
|