Автор: IDA
Дата: 18-11-09 20:26
Естествено! Там наука не се прави, а само някакви феодални старци събират заплати от моите данъци. Откъде накъде ще ги хрантутя. Бахти и учЕните!
А като закрием БАН, кои ще са следващите?
Как кой? Университетите, разбира се! Полза от тях никаква. На мен ми е много по-лесно и в пъти по-евтино, на моя калпазанин да му купя диплома, отколкото да го пращам 4-5 години да си губи времето и да си купува всеки изпит по отделно. Пък и каква красива сграда имат баш на пъпа на София. Да лапнеме ние тая сграда, пък да пренесем Илиянци в нея, пък да си опъна аз сергийката с турските маратонки в най-голямата аудитория, че да видиш, какви пари ще потекат. Е-ееех, мечти, мечти ... !
А какво ще кажете за училищата? Тях да ги оставим ли?
И от тях няма никаква полза. Учат по 12 години и накрая излизат неграмотни. И за тях балтията!
А детските градини?
И тях под ножа! Дечурлигата си имат баби. Те ще ги гледат. Няма да хрантутя и детски градини я!
Но болниците и поликлиниките все пак трябва да ги оставим. Не мислите ли?
За какво са ми тия болници и поликлиники? В Конституцията пише, че здравеопазването било безплатно, а в която и болница и поликлиника да отидеш, все плащаш.
А какво Ви е мнението за театрите, операта, музеите, художествените галерии?
От тях пък хептен никаква полза няма! Само тъпчат гушите на чиновниците в министерството. И тях - с голямата лопата на боклука!
А армията?
На тия пък най ме е яд. Само ми цицат от данъците, а полза от тях абсолютно никаква! Ходят на майната си да бранят чужди интереси, а ние тука плащаме ли плащаме!
А полицията?
Същата работа. Само ги хрантутим, а не са се справили нито с организираната, нито с битовата престъпност, нито с войната по пътищата.
Ами то май най-добре да закрием цялата Държава, а?
Абе да ти кажа, полза от тая държава никаква! Не стига дето и плащам данъци, ами ме гони като империалист да и плащам и акциз за домашната ми ракийка. Няма да хрантутя такава държава!
Е как ще живеем без Държава?
Че в Нигерия, като нямат държава да не би да им е лошо? Събират се десетина момченца, купуват си една моторница, отвлекат някой кораб и всеки гушне по 5-6 милиона в зелено. Няма държава да им пречи, няма армия, няма полиция! Живот си живеят! Аз да имах толкоз пари, голи мадами щяха да ми танцуват по масата и най-добрите лекари на крака щяха да ми идват да ме лекуват!
Ами то накрая ще остане май само чалгата.
А-ааа, чалгата няма да я пипате. Аз нея много си я обичам. Като си седна вечер пред телевизора с ракийката и салатката, па като разтресат ония поп фолк диви ония ми ти разголени силиконови цици, па като си пусна и турската сапунка - живот, стой та гледай. А в края на седмицата, като изкарам тунингованото голфче двойка, па като издуя стереото на мах, па като ми запее оная Ивана "Карай бясно на червено", та чак се разтресат прозорците на блока отсреща, па като дам газ, гаджето ми с големите цици, дето ми бяха мечта още от детските години, направо се разчеква от кеф на предната седалка! Колко му трябва на човек да се чувства щастлив?
Знаеш ли, какво? Тука с едни аверчета от махалата сме направили една подписка до Парламента за смяна на името на страната - от България на ЧАЛГАРИЯ. Вече половината град се подписа. Ето, подпиши и ти, че да окнеме всички:
ДОБРЕ ДОШЛИ В ЧАЛГАРИЯ-ЯЯЯ !!!
|
|