Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Как бихте постъпили в следната ситуация?
Автор: siuvigi   
Дата:   09-11-10 13:27

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Как бихте постъпили в следната ситуация?
Дата:   09-11-10 13:27

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: h_bio   
Дата:   09-11-10 13:33

Седи мирен и рупай лешници :)

Автор: georgi969   
Дата:   09-11-10 13:35

вземи си бира[smilie7]

Автор: мара   
Дата:   09-11-10 13:35

ми аз си се връщам и си питам. ако и тя не помни...ми кьорав карти не играе и приемаме, че така е трябвало, така е станало и дишаме спокойни [smilie5]
или рупаме лешници...

Автор: riddick   
Дата:   09-11-10 13:36

[smilie7]

Автор: djogata   
Дата:   09-11-10 13:39

Значи, с идеята да промениш ситуацията по какъвто и да било начин ти правиш следното:

- Евентуално ще губиш времето на продавачката докато й обясниш странната си идея

- Ще й загубиш още повече време, докато се рови в касовите бележки (ако изобщо е издала) докато намери твоята покупка

- Пак няма да успееш да върнеш парите на магазина (а в случая магазинът е ощетеният). Дори и да върнеш някакви пари, то най-вероятно няма да могат да се усчетоводят, ами просто ще идат за бакшиш на магазинерката.

- Губиш времето на читателите на фото-форум докато четат твоето демонстративно показване на съвестност за неща без практическа стойност.

В крайна сметка, вместо да се мъчиш, си хапни лешниците най-спокойно, и отиди до магазинчето да си вземеш фъстъци, и кажи едно "здрасти" на продавачката [smilie5] [smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   09-11-10 13:46

Ако ти харесват лешниците иди и доплати за тях.
Не ни занимавай с глупости.

Автор: tnt   
Дата:   09-11-10 13:46

и аз се връщам. Кварталните магазинчета си ги къткам,.

Дата:   09-11-10 13:50

Автор: feliz   
Дата:   09-11-10 13:53

съвестта е важно да е спокойна, така че...[smilie5]

Дата:   09-11-10 13:59

Продължавам да седя зад твърдението за демонстративно показване на съвестност за нещо без практическа стойност.

Преди 3 месеца правих цялостен ремонт на апартамента. Като купувах нови врати, брави и каси, продавачът забрави да маркира стока на обща стойност 800 лева. Подаде ми касовата бележка, излязох си, но след минута установих, че някои неща липсват на бележката. Върнах се и си доплатих всичко. И на всичкото отгоре след това не писах тема във форума [ezik]

Автор: Todd   
Дата:   09-11-10 14:07

В моето село викат : очИ гледали - очИ плакали !!!

[smilie5]

Дата:   09-11-10 14:09

Автор: feliz   
Дата:   09-11-10 14:17

Виж сега, каквото и да направиш, рано или късно нещата ще се компенсират.[smilie5] Случвало ми се е да ми маркират нещо в Метро за доста по-скъпо. И не съм се връщала, далече ми е.[smilie5] На следващ път обаче бяха забравили да ми маркират голям пакет памперс. Това го видях още на изхода, защото вече си отварям очите. Но познай дали се върнах?[smilie21]

Дата:   09-11-10 14:18

Стига сте го гледали този Запад, като че ли е на луната [smilie8] [smilie8]

И все заплатите се намесват. Завиждаш ли им?

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   09-11-10 14:19

Според мен щом и на пакетчето ти пише лешник, ти го е хванала и като цена за Лешник. Просто продавачката в това време си е мислила за ... ЛЕШНИЦИ и е чула "лешник" вместо пържен фъстък. Ако все още те гложди съвестта другия път и остави бакшиш , колкото мислиш е разликата в цената [smile] . На лЕШНИКА много му отива уиски с шоколад [beer]

Автор: Todd   
Дата:   09-11-10 14:24

Аз да ви разкажа колко съм буклук ... [smilie5]

Някога кога имаше по 20 000 и по 50 000лева банкноти .

Отивам на едно улично кафе - познаваме се ,няма грижи .
Държа 50 000 лева в ръката и си поръчвам там кафе или каквото било ... и докато човека изпълнява поръчката се сещам че имам и 20 000 лева банкнота и я сменям .

Но човека до преди 30 сек гледал 50 000 лева си ми връща ресто като за тях .
Усетих се аз каква е интифата .. и така го минавах поне 5-6 пъти .

Накрая ми писна и му казах за играта .... той пък не хваща вяра .[smilie19]

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: Lalinda   
Дата:   09-11-10 14:28

Да, но сега, види се, пишеш, използвайки повода.

А и от написаното не става ясно кой плаща за ремонта на апартамента ти.

Нито от кой магазин си купувал стоката - квартален ли е или пък е някой верижен строителен хипермаркет...

Освен това, вероятно си пазарувал с карта и винаги биха могли да те намерят (това май си го пропуснал излишно). Едва ли си броил над 800 лв. на касата, и едва ли си ходил до тукашен клон на банка, за да теглиш пари за ремонта кеш. Ако е така, обаче, направо ме шашваш, датчанино свиден, датчанино млад.

(Лично аз продължавам да се чудя как ти остава време да пишеш толкова много из форума.

Хубавото е, обаче, че изказът ти се подобрява и грешките намаляват, което, само по себе си, е положителен факт.
Да оплезим сега и ние по един грапав език.
[ezik])

В големите магазини често има проблеми с иденификацията на стоката...
Например, ако купувате опаковка с десет малки пакета носни кърпи вътре, със сигурност сте забелязали, че на касата ви маркират само един от десетте.
[smilie10]

В Карфур пък неотдавна купувах две опаковки с три пакета влажни кърпи вътре, напълно еднакви, и забелязах, в касовата бележка, че едните са маркирани като три, а другите - като една.

Голямата майонеза пък се бе маркирала като малка...

Само че тия неща ги забелязвам едва когато се прибера у дома... А от малки квартални магазини не пазарувам, защото стоката им често е залежала и дори прашасала.

Виж, случвало ми се е насипна салата да ми маркират като два до пъти по-скъпи маслини...

Продавачката на вестници много често греши, но винаги й връщам надвърнатото обратно, тъй като пазарувам от нея само в-к "Култура", "Geo" и "NG".

О, да, да ви дам и съвет от мен при пазаруване в МАЛКИ магазини. НИКОГА не давайте банкнота от 20 лв., ако сте напазарували за под 10 лв. Изкушението, докато си приказвате с тях, да не ви върнат 10-те лв. до разликата е ГОЛЯМО и често го реализират, ако не внимавате.

И още нещо. Ако сте решили да си купите тиган за палачинки Тефал Софт Лайн или пък нещо друго от промоцията на Тефал в Карфур с десетте точки, просто вижте дали ви го маркират по ниската цена. Оказа се, че имат проблеми в системата и новият баркод се въвежда със същата цена като стария...

В 95 % от случаите, поне при мен, става дума за грешка на продавача или стоковеда, не моя.

Дата:   09-11-10 14:35

Дата:   09-11-10 14:36

Стрино, ей, проста си за стадо камили значи [smilie18]

Какво общо има методът на плащане тук, при условие, че те изобщо не са разбрали, че са се прецакали? Аз си бях излязъл, и те щяха да разберат за липсата при някоя ревизия.

А за това кой плаща - аз си нямам "спътник", че да паразитирам на него [smilie19]

.. Така че си плащам сам за ремонта на апартамента, както и за самият апартамент, както и за каквото се сетиш [smilie19]

Дата:   09-11-10 14:37

Автор: alsash   
Дата:   09-11-10 15:07

....хм....случайно си и намигнал докато поръчваш.....

Автор: boreto   
Дата:   09-11-10 15:08

Оооо, siuvigi, просто ми е трудно да повярвам, че вместо да изгаряш в анархистичен плам, пишеш всекидневности...

Аз бих отишъл и бих си купил фъстък, като кажа на продавачката да маркира лешник. И ще платя за лешник. Защото душевното ми спокойствие е на първо място в приоритетите ми.

Впрочем, ако продавачката е симпатична, просто си длъжен да го направиш...[smilie6] ... ...

Дата:   09-11-10 15:21

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.