Автор: Onakava
Дата: 07-05-10 20:27
Аз съм непоправимо куле, тия работи ме ядосват много.
Преди няколко месеца започна социален дебат, един такъв малко странен – нещо, над което не бях се замислила...защо във футболния елит няма хомосексуалисти, както в другите публични сфери – няма, или не е прието да се признава, пречи им на кариерата? Странен дебат, предвид, че дотогава не бях чувала да се обсъжда, и най – малкото в теле$изионни предавания. Отдавна се носят слухове, че лебедът 09 му изтича маслото отвсякъде, и че Гути е разменял телесни течности с Вивиана Фернандес, любимия транссексуален тип на Алмодовар...и това е голямо ох боли за Мадрид, няма спор...и сега, каква случайност – снимка на Ибра и Пике. Всеизвестна е лудата любов на Ибра към по – възрастната му съпруга. Ама и да бяха хомосексуалисти, какво от това? Нали сме куул?
И Пеп подбраха – и за него още от едно време се говори, че бил гадже на Рики Мартин
Най – неприятното в случая е, че цялата работа тръгва от Фейсбук...предвиждам силен телевизиран дебат относно лимитите на социалните мрежи, ама нали първо някой трябва да се опари...Както и да е, групата във Фейсбук е затворена и създателите – покаяли се, само дето лайното вече е метнато. Та, сега във всички мадридски он лайн издания циркулира снимката, коментарите са отчайващо грозни..много смърдяща работа... Visca Barça!
|
|