Автор: itilien
Дата: 13-01-10 19:06
Опа, най-накрая имам 4итав нет от бая време насам.
Статията на Анна е наред, тя ми писа мейл, в който ме помоли да и разкажа какво 6те правя по коледа, за да напи6е кратка статия. Предала е думите ми 4рез цитати и са верни.
Въпреки това статията и е куца, за6тото има много неверни и измислени не6та... особено самуна от 10000 песос :) О6те не съм сре6тнал толкова скъп хляб. Има и други глупости написани, като например 4е 6те прекарам коледа на 6околад и бадеми и 4е нямам хляб, съ6то така рута 40 изоб6то не е в планината, а насред равнината, ама карай. Останалото го е сглобила от един стар мейл който и бях пратил преди да замина.
Другата статия оба4е, за Огнена земя е изцяло открадната. На вси4кото отгоре няма и име на автор, така 4е не е ясно кой я е откраднал.
Откакто търновската Борба бе6е ре6ила 4е може да ми копира сайта дори без да ме пита, не съм давал на никого разре6ение да го прави.
Единственият сайт, на който има 4асти4ни копия на разказите ми е пътепис.ком (май така се казва6е), който е некомерсиален и с 4ийто собственик сме се рзбрали о6те преди да тръгна. Няколко 4овека ми писаха да искат да публикуват 4асти от пътеписите ми,но о6те след слу4ая с Борба, ре6их, 4е искам вси4ките ми материали да се намират единствено на сайта ми () с изклиу4ение на ве4еспоменатия сайт.
Засега никой не ми е предлагал пари или спонсорство сре6ту материали.
|
|