Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Уикенда на Премиършип!!!!!
Автор: юнга   
Дата:   28-08-09 14:04

Най вероятно, Челси ще натупа Бърнли.Коефицента е нисък за залагане.
Очаквам също, Ливърпул да си го изкара на Болтън.Коефицента за Ливърпул е 1,55.
Портсмут сда много слаби и гражданите от Сити може да вземат 3те точки при гостуването си, ако звездите им вкарат някой друг гол.Коефицентът за Сити е 1,533.
Вероятно Тотнъм ще успее да вземе 3 точки от домакинството си, но коефицентът е нисък.
В мача между дядовите и Арсенал може да се случи всичко. Не е за залагане-дерби.
Според мен интересен е мачът между Блякбърн и Уест хям. Според мен моментната форма на Уест Хям е по-добра. Традиционно са неудобен противник на Блякбърн и ако традицията в двубоите им продължи, то трябва да очакваме равен или 2ка.Коефицентите са 3,2 за Х и 3,00 за 2та.
Два мача са ми тъмна Индия- Стоук-Съндърланд и Уулвс - Хъл.
От домакинствата на Евертън и Вила очаквам поне една 1 ца на коефицент 1,7.
Нова загуба за Евертън ще потвърди тежка криза за отбора.Но може и с домакинска победа да се измъкнат от нея.
Колкото до Вила, би трябвало до очакваме подем след победата над Ливърпул, но знае ли човек?
И така, за сега остава
Ливърпул 2 на 1,55
Сити 2 на 1,533
Уест Хям да победи или равен на 3,2 за Х и 3,00 за 2.
Другите прогнози ще се оформят с ваша помощ.[smile]

[beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re:
Дата:   28-08-09 14:28

Коефицентът на двойният мач е 1,55 и колонката става 1,55х1,55х1,533=3,68.
Аз обаче съм алчен и искам още. Още един мач,още един банкер.
Ще бие ли Вила според вас за 1,7 или това ще сторят заедно с Евертън за 2 х 1,7?

Re:
Автор: kkkolelo   
Дата:   28-08-09 15:05

Засега не виждам твърди мачове, а имайки предвид и началния етап на Премиерата [smilie10] , но все пак:

Ман Ю - Арсенал - по малко от 2,5 гола - К=1,65 ([smilie10] не обичам ниски коеф)

Ман С може и да не вземе победа - бият трудно и благодарение на повратливоста и интелигентноста на Адебайор. 2-те малки негърчета още се лутат [smilie10]

Уулв - Хъл - Х

----------------------------
Днес в А ФГ от 18 ч Локо Пд - Берое. Отсега слагам за 1-ца, К=1,80 [smile] (2-1 (к=21) ; 2-2 (к=81)[smilie11]

В Италия има дербита също МИлан - Интер, Рома - Ювентус. На пръв поглед ще има и резултатни мачове.

Re:
Дата:   28-08-09 15:15

Уф [smilie11] юнга, и Уигън и Фулъм са отбори дето "никнат, където не си ги сял". Астън Вила мисля че ще подходят сериозно, имат потенциала да бият. Евертън не съм ги гледал този сезон още, ... инкасират 2 мин загуби досега ... [smilie11] ако не са в "някоя дупка" или мензис [smilie5] , може пък и да бият

Re:
Дата:   28-08-09 15:35

kkkolelo, не ми е кеф да слагам на българско първенство.
Италианските отдавна не ги мисля.
На острова е истинската битка и там е сладко да познаеш. А иначе има къде, къде по лесни първенства, че и коефиценти дават за мачовете им.[beer]

Re:
Дата:   28-08-09 15:46

Казваш, че лесни пари не искаш [smile] [beer]

Така е, и аз 80-те години играех тото 1, като имаше само английски мачове и спрях като вкараха в тиражите италиански. Даже веднъж имам печалба 12+1 (14-та не е познах)

Re:
Автор: kadar   
Дата:   28-08-09 15:48

Вила е моят отбор :)
Тая година пак са боеспособен тим, показаха яко за какво става дума на Ливърпул :)

Айде Вилааааааа.............

Re:
Дата:   28-08-09 16:00

Оооо! Тото 1.
Там беше голямо комбиниране.[smile] [beer]
При италианците на времето пострадах от продадени мачове.
Не гоня печалба във всеки кръг и на всяка цена.
Играя система като споменах.Залагам само на мачове от острова.Октомври -март.
Опитвал съм да следя всичко и да правя 10-15 залога на сезон, в различни първенства , но отнема цялото ми време, ако и да се печели.
Най ми беше кеф като се паднат Аустрия и Адмира и дадат 1,4-1,6 на Адмира.Сигурна печалба от 40 до 60 процента.Залагаш колкото ти стиска и печелиш.[smile]

П.С. Два отбора с един собственик. Единият обикновено се бори за призово място, а другият в средата или се бори за да не изпадне. Кеф голям. Аустрия започва първенството с 6 точки без бой и ако върви добре Адмира, това остава до края. Ако не, дава някой равен на Адмира.
Леле пък ако замиришеше на равен.

Публикацията е редактирана (28-08-09 16:11)

Re:
Дата:   28-08-09 16:16

Все си мисля че строгите наказания в Италия преди 2-3 години дадоха резултат. Сега Х е изключение, докато преди това традиционно 70 % от мачовете им бяха равни. Април - май 2005 хванах на няколко пъти между 500 и 1000 лв с италиански мачове с едни комбинации 6 от 9, 6 от 10 по 30-50 ст на колонка, много предвидими ми бяха тогава [smilie5]

Re:
Автор: Valentin_Cherkezov   
Дата:   29-08-09 06:35

Моите прогнози за събота:

1. Челси-Бърнли: След като Бърнли показа, че може да вкара на всеки, а защитата на Челси напоследък не е от ней-непробиваемите, един залог ГГ при коеф. 2.10 (бет365) ми се струва аргументиран.

2. Блякбърн-Уест Хям: Дали Уест Хям ще успеят да се възстановят след драматичното дерби с Милуол? Блякбърн нямаха късмет срещу Сити и особено срещу Съндърланд, където им бяха отменени 2 чисти гола. Може би е дошъл моментът да спечелят първа победа. 2.20 за 1 е примамлив коеф.

3. Тотнъм-Бирмингам: Крайно съмнително звучи исторически непостоянен отбор като Тотнъм да спечели четвърта поредна победа в шампионата - нещо което не са правили последните 50 години. Така че макар и съперникът да изглежда лесно преодолим, футболната логика сочи Х2 за 3.20, или още по-добре азиатски от +0.5 за Бирмингам 3.25. А ако на някого му се рискува, не е за подценяване и коефициентът 8.00 за DNB.

4. Манчестър Юн.-Арсенал: Очаквам резултатен мач, особено като виждаме как играе Арсенал. Допускам, че в мача ще има доста голови положения. Азиатски над 3 гола дноси коеф. 3.00 като все пак дава застраховка ако вкарат само 3.

Бих опитал същият залог - азиатски над 3 и в мача от първа лига между Хъдърсфилд и Йовил. Коеф. е 2.59. Домакините се отличават със силното си нападение от началото на сезона, а Йовил се представя доста колебливо. Очаквам много резултатен мач.

В последните 2 години Хамилтън са гостували 3 пъти на Глазгоу Рейнджърс, като естествено имат 3 загуби - 0:2, 1:7 и 1:5. За над 4 гола азиатска линия в днешния мач коеф на бет365 е 3.00.

Отново в Шотландия единицата за Странраер срещу Монтроуз е оценена на 2.37, което е отличен коеф. като се имат предвид големите проблеми със състава на гостите, прибавени към и без това слабото им представяне от началото на сезона.

И два интересни коефициента извън Острова: 2.00 за над 2.5 на Лион-Нанси. И двата отбора играят доста резултатни мачове напоследък, а Лион като че ли отново си възвръщат шампионската форма от последните сезони. Според мен дори повече от 3 гола в този мач няма да бъдат изненада.
Европейският хендикап от -1 за Байерн Мюнхен срещу Волфсбург е с коеф. 3.50. Въпреки че Волфсбург изглеждат в по-добра моментна форма, в последните си 13 мача в Мюнхен те имат 1 равен и 12 загуби, от които 9 са с повече от 1 гол разлика. Така че за по-хазартните играчи залогът навярно си струва.

Желая късмет на всички [smilie24] [smilie24]

Re:
Дата:   29-08-09 10:07

Браво! Взе да става интересно.
И аз желая успех.[smilie24]
[beer] [beer] [beer]

Re:
Автор: carl_cox   
Дата:   29-08-09 11:08

според мен, Блекбърн твърдо ще бие Уест Хям. Роувърс са силни именно у дома и смятам че им е време за първа победа за сезона.

Блекбрън-Уест Хям - 1

-------------------------

Болътн-Ливърпул няма да го коментирам, защото там емоцията взима превес.
-------------------------

Тотнъм-Бирмингам - Х - и аз като Valentin_Cherkezov не вярвам, че Тотнъм са способни на такова чудо като 4-та поредна победа, въпреки че е напълно възможно с оглед на факта, че Тотнъм принципно играят добре като домакини и имат прилична статистика срещу Бирмингам. Все пак не бих го играл.

------------------------

харесват ми още:

Улвс-Хъл - 1
Стоук Сити-Съндърланд-Х

а от долната девизия:

Ипсуич-Престън - 1 - това мисля е чудесна единица с готин коефициент 2,10

Скънтроп-КПР-2-време им е на КПР да вземат победа.Изднъиха ме миналият кръг, сега очаквам да бият.

ето мнението ми за двете страхотни италиански дебрита

Милан-Интер - 1 - 2,40 - струва ми се, че Милан ще бият с повече дух и енергия. Интер са в процес на търсене на добрата форма, но си мисля, че дербито с Милан им идва по-рано и едва ли ще успеят да се измъкнат нещо повече от минимална загуба. Снайдер няма да играе в този мач-поне така чутох за последно.

Рома-Ювентус-2 - 2,30 - въпреки симпатиите ми към Рома, смятам, че Юве този сезон ще се представят много убедително. Привидно мачът си е нарисуван Х, но ми се струва, че не особено силната игра на римляните в защита ще им коства точките.

и накрая - мега дебрито МанЮ-Арсенал - 2. Новините са, че Фабрегас ще отсъства за Арсенал, което е голяма загуба за тях. Но пък Денилсон, Диаби, Аршавин, Едуардо, Рамзи и тн могат да се справят. В момента, аз мен Арсенал са най-стойностният тим в Англия. МанЮ може да се опита на мускули да добута нещо от рода на 1-0, но не мисля ще че успеят. Руни определно е моторът, но само той няма да стигне.

Re:
Дата:   29-08-09 11:11

Автор: Valentin_Cherkezov

1,2,3 [smilie24]

4 [smilie11] 0:0, 1:1 ... 0:1 ...

Успех [smilie24]

Re:
Дата:   29-08-09 15:38

Добре бе, не им се сърдя - при 0:0 коеф. за 1-во полувреме беше 3.75, а за мача 21 [smilie5] . Много им са "широки пръстите" на Челси. Хубавото е че въпреки многото им пропуски, създават отново и се забавляват.

Re:
Дата:   29-08-09 15:56

Балъка и той се отпуши, а такъв [smilie5] [smilie24]

Re:
Дата:   29-08-09 16:06

Напълниха им шушоните и на тези Бърнли.
Време им беше.
Че и радостта е двойна.
Изпържих писията докато вкарваха головете и сега целия съм в риба и обилно слюнкоотделяне,а рибката плува във винцето.
Чакам следващият мач.[smile] [beer]

Публикацията е редактирана (29-08-09 16:10)

Re:
Дата:   29-08-09 16:46

kkkolelo, честио![beer]

Re:
Дата:   29-08-09 17:23

Ханг Ченг, губиш първата прогноза с Челси.
Хъдърсфийлд - Йовил 2:1- головете са точно 3 и там е застраховка нали?
В интерес на истината Бърнли поне на 2 пъти имаха възможност за гол.
Засега е това.Мачовете продължават.

П.С. Valentin_Cherkezov , това в случая с Хъдърсфийлд - Йовил е голова линия на 3 гола и печелиш при 4 и повече гола, губиш при по-малко от 3 и връщат парите при 3?

Публикацията е редактирана (29-08-09 18:22)

Re:
Дата:   29-08-09 17:36

Хайде стига бе!
Отбор с такъв потенциал като Ливърпул, да играе като Естрамадура. Такава грешка в защитата.[smilie11]

Re:
Дата:   29-08-09 17:42

Глен Джонсън е голяма работа![smilie24]
Сега ще ги пречупят.[beer]

Публикацията е редактирана (29-08-09 17:43)

Re:
Автор: PiToMeN   
Дата:   29-08-09 18:10

Или ще бъдат пречупени [smilie19]

Re:
Дата:   29-08-09 18:13

Хайде да не се пречупват, че пак букитата ще си напълнят гушите.
П.С. Пък и онези останаха 10.

Публикацията е редактирана (29-08-09 18:15)

Re:
Дата:   29-08-09 19:12

Най напред, честито на Карл![smilie24][beer]
А сега една равносметка на денят до тук.
Преди всичко, колонкта ми след инфарктни 90 минути е все още жива, след равенство на Уест Хям и победа на Ливърпул.
kkkolelo е загубил мач от вчера и хваща Х на Уулвс. Не е лесно да познаеш твърд Х.
carl_cox, губи от Блекбърн, губи от Бирмингам, губи от Ипсуич, печели КПР и чака 2 италиански и дербито на Премиър.
И накрая прекрасните залози на Valentin_Cherkezov/Ханг Ченг/.
Губи залози 1, 2 и 3.
Връщат му парите за залога на Йовил.
Чака в дербито да паднат над 3 гола.
Хваща голова линия с коефицент 3 за мача на Рейнджърс.[smilie24]
Хваща единицата на Странрар с коефицент 2,37.!!![smilie24]
Чака мачовете на Лион и Байерн.
[smilie24] [beer] [beer] [beer]

Re:
Автор: carl_cox   
Дата:   29-08-09 19:15

https://photo-forum.net/static/forum/2009-08/smmu0232.JPG

доста измъчена победа за Ливърпул, но все пак победа. Може пък натам да ни тръгне най-сетне [smile]

иначе браво на Тотнъм - тази година кефят как започват [smilie24]

Re:
Автор: georgi.kalichin   
Дата:   29-08-09 19:21

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.