Автор: тьма
Дата: 10-08-09 06:59
За корекомите не е вярно, разбира се, но за образованието и здравеопазването - си бяха на достатъчно добро ниво, дори много високо, нямаше израждане на бебета вкъщи ,защото не си платил на доктора да те приеме в болница, а да не говоря за учителите ни, които имаха солидна подготовка и ни научиха на неща, за които, че ги знаем, сега в Европа се чудят - как, аджеба, една българска прислужница в Италия, например, ще е наясно за Верди, за Бокачо и т.н. - съвсем пресен пример.
Да не говоря за сегашното образование - мои млади колежки - завършили магистратура, не знаят коя е Мина..
Хайде, бъдете искрени - не може да се отрича всичко, имало е неща, за които сега можем само с тъга да си спомняме
Много важно, че не съм слушала редовно еди-каква си чужда музика - е, имах всички албуми на Пинк Флойд, например - стига да искаш, намираш си ги, но пък нашата българска музика беше чудесна - и досега старите хитове са си класика.
Хайде, че нямам време - отивам да се трудя за една нищожна заплата, да ми удържат неверояно високи данъци и осигуровки и накрая, ако отида в болница, да ме изритат, защото нямам да му дам под масата - дано не ми се налага
|
|