Автор: Lalinda
Дата: 03-08-09 15:38
Така де, и аз като гледах какво става по сайтовете, приложих въпросната тактика и за кратко време се бях превърнала във водещ автор на един сайт...
На другите, обаче, които правеха като мен, но не със същия успех, това хич не им харесваше, и скоро се обединиха срещу ми...
Започна се с някакви теми от типа на Кой корумпира сайта, за които дори не подозирах, но любезни потребители ме светнаха, че съм била обсъждана (по онова време дори не знаех, че по тия фотосайтове има и форумна част, хаха).
Е, по някое време взех да ставам по-популярна и от самите администратори, което бе извън контрола ми...
Всъщност, както ми казваха някои опитни стратези, тактици и социолози, поведенията на масата са по силите на анализа на шестокласник (не можех да не се съглася, повече от това не ми бе нужно)...
Но пък и повече от Най-избран не можеш да станеш, а оглавиш ли някаква класация, плодовете сами падат в краката ти, което е комично дори за петокласница...
Всъщност, това, което мнозина пропускаха, е, че коментарите трябва и да са съдържателни... Иначе няма как да се харесаш и на мислещите автори.
Тъй че, два*метра*нинджа, назад си с мат'рияла... Шестокласниците водят!
Каквито и правила да има, винаги ще се намерят и по-хитри потребители, които да ги прилагат и в духа, и в буквата им, само за да се позабавляват...
|
|