Автор: BirdOfPray
Дата: 13-04-09 13:59
captainme написа:
> не ти разбирам въпроса,честно,но незнайно защо ми звучиш обиден.
ХАХА - кой обиден не разбрах ... аз си РАЗГОВАРЯМ С теб!
> защо правиш разлика между това което идва от "сърцето и душата" и това което идва от "опитите на ума"? и какво лошо има в това човек да разсъждава вместо да действа единствено под влиянието на импулси(примерно).
Като вадиш част от текста (от контекста) - така става... лоша работа!!... не съм казал - "разлика между това което идва от "сърцето и душата" и това което идва от "опитите на ума", а друго - противопоставям " идващото от сърцето и душата на автора" на "опитите на ума на някой через евтино подражание да покаже собствената си извисеност!"
ТОЕСТ - нещо което е Творчество на нещо, което е напъни, подражателство и демонстриране на претенции !
Нямам нищо против "това човек да разсъждава вместо да действа единствено под влиянието на импулси"
Имам против това някой да се прави на НЕРАЗБРАН - само защото твори нескопосано и "псевдоелитарно"...
> примера със двете фотографии по-горе мен лично ме остави безразлична.нещо против, anyone?:)
Аз тази дискусия не я правя като визирам САМО и единствено Примера по-горе... който мен просто ме озадачава, с претенцията за обобщение на текста и неговата дидактичност, това че посланието на текста е толкова "първосигнално" като фабула на латиноамерикански сериал...
> а това за "начетената мома" не беше нужно....:) някак си такова обръщение разваля добрия тон,не мислиш ли?;)
НЕ ! Кое те засегна - това, че мисля че си начетена или това, че те нарекох мома ??
Според мен и двете са комплимент - и няма ирония - наистина
|
|