Автор: niavaah
Дата: 29-01-09 21:56
@_@
"- Всичко това, което ми разказваш е много интересно, но ти каза, че полтъргайст може да се образува и при призоваването на духове на умрели хора от отвъдното. Такъв случай имала ли си?
- Да, разбира се! И за него ще ти разкажа. Наскоро при мен беше дошла г-жа Стефчева, беше на 60 години. Приятна, ведра, но видимо разтревожена. Седна и започна да ми разказва. Преди една година починал съпругът й и от тогава животът й се преобърнал. Една вечер, когато си била легнала да спи изведнъж в стаята й се появила някаква светлина, като огнено кълбо. Постояла известно време и както била се появила по същия начин и изчезнала. Непосредствено след това жената започнала да чува странни звуци в дома си като от изсипване на чакъл.
Започнали да се разнасят и странни шепоти,
започнали да се чуват някакви разговори на група хора. Не щеш ли една вечер, както се любувала на гледката отвън, някой “невидим” я погалил нежно по главата и я целунал по бузата. Тези всичките явления започнали да се повтарят много често, започнали дори да се местят и най-различни домакински принадлежности и предмети из къщата. Жената мислела, че това всичкото го прави духът на нейният починал съпруг. Но нещата по едно време станали по груби и различни. Някой “невидим” започнал да я натиска да си легне на леглото, като в същото време се опитвал да я обладае, т.е. изнасили. Това същото същество започнало да разхвърля къщата й, да тропа по масата, прозорците, вратите. Много често щракало копчето за осветлението и дълго време я държало на тъмно в дома й. Започнало да й къса и дрехите. Г-жа Стефчева мислеше, че е обсебена, но уви това не беше така. Попитах я дали не е ходила някъде при медиум да викат духове! Тя отговори:”А-а, да забравих да Ви кажа, че всичко започна след като ходих при една неизвестна никому Ваша колежка, с която действително викахме духа на съпруга ми!” В този случай реших да се намеси и маг Живин. Той направи специално замерване, при което се констатира, че нашата клиентка е много добър медиум, но неосъзнат. При сеанса, който са правили с въпросната “наша колежка” е бил направен енергиен пробив от отвъдното на клиентката ни и се е появил полтъргайст, предизвикан от зловреден дух - приживе най-вероятно изнасилвач. Разбира се, че и на нея помогнахме и все още продължаваме да работим с изчистващи ритуали."
Написано от Маг Селена
Вторник, 02 Януари 2007 00:00
Те могат да бъдат веселяци, но могат да бъдат и жестоки, агресивни вредители
http://selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-08-24/42-2008-07-27-20-30-31/82-2008-08-05-10-55-17.html
tc tc tc...
|
|