Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Чисто нов скенер Канон 4400Ф =Продаден!!
Автор: ptizelov   
Дата:   19-09-07 19:11

Скенера е на месец, сканирани са 4-5 ленти на него само, 9600 точки резолюция, сканира 6 кадъра 35мм лайка наведнъж, кутия, дискове, софт, гаранция 2 години.

Намира се във Варна - цена 150 лв. купен е за 200, причина- сканирам с друг в момента и ми е излишен

характеристики:
http://www.wnetbg.com/index.php?main_page=product_info&products_id=7634&cPath=121&zenid=5cb6abfd8d5fd0f34755a235b84b67f4

Отговори на това съобщение
 Re: Чисто нов скенер Канон 4400Ф -150 лв.
Автор: Bike1234   
Дата:   29-10-07 12:03

дай телефон

Re: Чисто нов скенер Канон 4400Ф -Нова цена
Дата:   23-11-07 17:13

140 лв. е вече скенера

тел 0896 744 350

Автор: cameraman   
Дата:   23-11-07 19:24

има лично от мен

Дата:   24-11-07 10:17

още се продава...

Автор: kirilp   
Дата:   24-11-07 13:07

ЛС!

Дата:   24-11-07 13:15

За да е ясно на всеки и да не ми пише на Л.С. дали намалям цената казвам 140 лв. не го давам за 100 за 120 или за 130 , нов е 200 лв. и нагоре, купен е сканирал съм 6 ленти, после се наложи да сканирам среден формат и си взех друг, скенера не е нито лош, нито, че не ми харесва, нито нещо такова, идва си с гаранция 2 години както си е от магазина кутия кабели дискове, софт драйвери, наилончета и хартии, даже и стереопори, стои си в кутията да не събира прах, мисля че 140 лв е добра цена за нов скенер, ако до 3 дни няма кандидати го пращам на КирилП, до тогава се чуствайте свободни да се обаждате ако искате за 140 [beer]

Дата:   24-11-07 17:49

СКЕНЕРЪТ Е чИСТО НОВ, НО Е НА НЕ ПО-МАЛКО ОТ 6 МЕСЕЦА...
"Скенера е на месец, сканирани са 4-5 ленти на него само, 9600 точки резолюция, сканира 6 кадъра 35мм лайка наведнъж, кутия, дискове, софт, гаранция 2 години.- но това е писано на 19 септември 2007... проста аритметика и фактите сочат за дата на покупката най-рано началото на Август. Излиза, че скенерът е вече на 5 месеца, а до края на гаранционният му срок остава доста по-малко, отколкото твърди търговецът и сегашен собственик "ptizelov" . От Канон Бг ме увериха, че гаранционният срок на скенерите канон във всички търговски вериги е не 24, а 12 месеца.... Ако това е коректност- моля заповядайте- купувайте скенер на половин година, с мнима гаранция от още година и половина ... на цената на чисто нов такъв скенер без ДДС.... Впрочем собственикът може вече да си е изтеглил ддс-то и да е на чисто... Но най- некоректното в отношението на ярката звезда "ptizelov" към евентуалните купувачи е как той обеща на всеки от нас да стане собственик на скенера.... и това, за да си направи импровизиран търг за него... за да си вземе още някой лев..... излъгани сме всички.. Лошо няма.... Скенерът може да е запазен, но не е нов... и гаранцията е измама.... и системата на продажба също ни прави будали.... за 10 лева
УУУУУУУУУУУУУУ[smilie23]

Публикацията е редактирана (24-11-07 18:14)

Дата:   24-11-07 19:59

zapazen za kirilp

Дата:   24-11-07 20:09

току що видях гаранцията, купен е на 31.07.2007 наистина гаранцията е 12 месеца а не 24, на всички продукти ми е 2 години, заблудил сам се а и немога да коригирам първият си пост, като не съм го ползвал незнам от стоене ли ще се развали, човек като го тества и реши да вземе има повече от половин година да го тества още и да има гаранционно обслужване, незнам как това в случая те бърка "камерамен" писах ти на лично, ти се обади искаше за 100 после даде най-много 120лв. аз не се съгласих и ти пожелах лека вечер, ти ми затвори, на другия ден виждам има желаещ и ти вендага ми пишеш, че си бил първият и го искаш пак на по-ниска цена. Аз решавам за колко го продавам, и първият който се съгласи на тази цена го взима, това е кирил, незнам какво си се ядосал купи си го нов за 200 или 189 лв както е сега на промоция както ме увери кирил, като не ти отърва не се занимавай и не ми мърси обявите със спам, а това че не съм си я обновявал от месец си е мой проблем мое решение, не значи автоматично, че няма купувачи и че ти си човека, който ще ме "отърве" от миризливия ми скенер....или не се изрази така ?? хайде ходи другаде да спамиш
честито на кирил[beer]

Дата:   24-11-07 20:12

ПС не съм фирма да си тегля ддс, взел съм го със ддс, прилагам документ за покупка, и трябва да изчакам годината да привърши и да ми наложат 10% върху това ддс, пак казвам ако съм фирма, частно лице съм.
Всички ще забогатеем от това ДДС ей...мизерници и измамници станахме [smilie5]

Дата:   24-11-07 20:12

Честито на Кирил... Не се сърдете...[beer]

Re: Чисто нов скенер Канон 4400Ф =Продаден!!
Автор: kirilp   
Дата:   27-11-07 21:08

Скенера пристигна днес в София.Състоянието е като нов.Благодаря!

Автор: неориентиран   
Дата:   29-11-07 14:33

Птицелов е точен.

Автор: Viper   
Дата:   29-11-07 20:26

[smilie24] И аз съм купувал от него, доволен съм![beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР