Автор: ptizelov
Дата: 24-11-07 20:09
току що видях гаранцията, купен е на 31.07.2007 наистина гаранцията е 12 месеца а не 24, на всички продукти ми е 2 години, заблудил сам се а и немога да коригирам първият си пост, като не съм го ползвал незнам от стоене ли ще се развали, човек като го тества и реши да вземе има повече от половин година да го тества още и да има гаранционно обслужване, незнам как това в случая те бърка "камерамен" писах ти на лично, ти се обади искаше за 100 после даде най-много 120лв. аз не се съгласих и ти пожелах лека вечер, ти ми затвори, на другия ден виждам има желаещ и ти вендага ми пишеш, че си бил първият и го искаш пак на по-ниска цена. Аз решавам за колко го продавам, и първият който се съгласи на тази цена го взима, това е кирил, незнам какво си се ядосал купи си го нов за 200 или 189 лв както е сега на промоция както ме увери кирил, като не ти отърва не се занимавай и не ми мърси обявите със спам, а това че не съм си я обновявал от месец си е мой проблем мое решение, не значи автоматично, че няма купувачи и че ти си човека, който ще ме "отърве" от миризливия ми скенер....или не се изрази така ?? хайде ходи другаде да спамиш
честито на кирил
|
|