Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 кафа от плява
Автор: Георги   
Дата:   16-12-04 11:56

защо не се направи определен брой хора с най-най високия рейтинг (или други по ваш избор) да могат да вотват за дадена плява и като събере 4 (примерно) вота да се прибира в профила на потребителя без право да се качва обратно в галерията.

кафа от плява

Отговори на това съобщение
 Re: кафа от плява
Дата:   16-12-04 12:00

а да - това да се отнася за супер кофтажни снимки, колажи и друг подобен шит.

може и проверчица да има следващите 72 часа да неможе потребителя да качва снимка със същия ексиф и чексум (дата, големина и име)..

Автор: TPECHAT   
Дата:   16-12-04 12:03

prosto trea da ima opcia kakto vyv photoforum.ru ili photopoints [smilie21]
otricatelni to4ki [smilie21]

Автор: RossN   
Дата:   16-12-04 12:04

Георги, това си е модериране, и трябва да се регламентира. Пак ще се изпадне в една безкрайна полемика, трябва ли да има модериране или не.[smilie11]

Публикацията е редактирана (16-12-04 12:04)

Автор: nlbk   
Дата:   16-12-04 12:04

аз съм за, ама нека да са повече от 4 вота...иначе това е лесно да се манипулира.. и може просто снимката да отива в категория плява, чак да се връща в профила без право на качване отново е доста.....

Автор: fogas   
Дата:   16-12-04 12:05

Много демократично- да.

И да имат охрана тези "богове".

И лични автомобили.

И известна сума за представителни разходи.

Я, те заприличаха на депутати!

Лошооо. Не знам дали някой от този форум ще се навие да стане депутат.

Дата:   16-12-04 12:05

не бе хора говорим само затова да няма измекярски опити с възприятието... нещо което супер много дразни.. иначе всеки да си качва любителските снимки както си иска.

просто най-шитняните да си изчезват с няколко вота обратно в профила на човека и да не ги гледаме повече.

хау!

Дата:   16-12-04 12:07

фогас, не се прави на тъп, щото иначе много претендираш къде работиш и какво можеш... земи прочети като първолак какво пише и най-вече го осмисли, а?

Автор: boni   
Дата:   16-12-04 12:08

С отрицателни точки стават големи поразии :))
Имаме опит .Утвърдените "специалисти" най-обичат сами да се цакат и тогава става най-интересно...
Имайте още малко търпение,СаС вече работи по въвеждане на промени в сайта ,ще ги видите скоро.

Автор: J0R0   
Дата:   16-12-04 12:11

Да, замислили сме промени, които в най-скоро време ще бъдат на сайта.

Отрицателните вотове няма да доведат до нищо добро, защото ако всички могат да гласуват с отрицателни вотове - "този филм сме го гледали вече". Такова беше положението преди година, когато отрицателните вотове бяха най-мощното средство за смъкване на рейтинга на този, който е пред теб.
Ако пък отрицателния вот се прилага от група хора, те се оформят като привилегирована каста, което в никой случай няма да хареса на всички останали.

Имайте търпение още малко, сигурен съм, че промените ще се харесат на всички и няма да има недоволни.

Дата:   16-12-04 12:12

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

чакаме ги :)

Автор: stoevmobile   
Дата:   16-12-04 12:13

[smilie24]

Автор: fogas   
Дата:   16-12-04 12:14

георги, не се правя. Претендирам ли? Различни неща дразнят хората, георги. Мен например ме дразни начина ти на изразяване, ама не викам админите да те баннат, нали?

[smilie24] [beer]

Автор: jumbo   
Дата:   16-12-04 12:22

спомням си луи дьо финес какво казваше
фугааааас ТУК ще ме гледаш

Автор: TheMadMan   
Дата:   16-12-04 12:24

Жоро, съгласен [smilie24] [shtrak]

Автор: djore   
Дата:   16-12-04 12:32

Георги [smilie24] [smilie24] [smilie24]
абсолютно съгласен, дори и да "пострадам"

Автор: acidness   
Дата:   16-12-04 12:38

drebnavi, zavijda6ti horica deto jiveiat za ednoto to4kuvane.... te da se setiat koi sa... snimat ot 20-30 godini, no tova ne promenia fakta kolko sa drebni i samovliubeni...
ujasssssss, na put sam da si iztria vsi4kite snimki ot profila

Автор: cristo   
Дата:   16-12-04 12:44

в живота винаги е имало "привилегировани" и не виждам защо и тук да няма, най-малкото админите трябва да са такива и да действат като такива - монополно! нещо не им харесва и аут - пращат го в 10-та глуха! и е хубаво да делегират такива права и няколко форумци, на които те вярват.

равенството е утопия и всеки опит да се постигне равенство води до свободия и пълна бъркотия!!! ама тък тази тема толкова сме я разнищвали, че ми писна вече.

Автор: cyberdelic   
Дата:   16-12-04 13:12

ei priveligirovanite, ia se uspokoite malko

Автор: Kuncho   
Дата:   16-12-04 13:13

imam nominaciq:)
https://photo-forum.net/i/65009

Автор: ejko   
Дата:   16-12-04 13:25

Аз пак искам да видя хората да пекат еленско месо на някогашните метални трамвайни релси!!! Искам да видя някогашните "превилигировани" да гонят с копия бъдещите си обяди, но не натрапвам тези си мой блянове на никого!!! Който иска сам да ограни4ава свободата си да ходи на "female dominate" сеанси!!! Защо се занимавате с тези неща... админите ще си сваршат работата, а ние ще си снимаме! Добрите ще са си добри, а некадърниците дай боже да се развием... и ние да понау4им нещо!!!
Айде живи-здрави и умната:)))))

Публикацията е редактирана (16-12-04 13:28)

Автор: explorer   
Дата:   16-12-04 13:49

Не знам какво решение са измислили админите, но ето едно предложение - да има 2 албума - условно ще ги нарека "хубав" и "обикновен". Всички снимки да се постват в "обикновения", а при събран определен брой точки да минават в "хубавия".

Може и да не са два албума, а просто първата страница на албума винаги да е с "хубавите" снимки, т.е. да снимките да изплуват нагоре като събират точки, но да има някакво ограничение, примерно да могат да стоят на 1ва стр. максимум 3 дена или нещо такова. Така няма да има обидени, цензурирани и т.н.

Дата:   16-12-04 14:01

explorer [smilie24] [smilie24]

Автор: volokin   
Дата:   16-12-04 14:14

Пак натрапвам мнението си, но това което го има във Фотокомюнити изобщо не е лошо, даже мисля най-доброто решение, а то е:
нека да има галерии както сега, но за влизането на снимка в тях да се гласува ''за'' и ''про'', когато снимка набере с един глас повече ''за'' тя влиза в галерията...
Така в галерията ще има наистина само добри неща. Сега макар и подредени по рейтинг, по месеци, по години и т.н. е доста трудно да се търсят хубави кадри, ако например снимка от 2003-та година в галерия портрет е събрала абсолютно най-много ''за'' гласове тя винаги ще стои на първо място в съответната галерия, без да е необходимо да се търси в 2003-та, щото аз например откъде да знам кога и къде е била пусната еди каква си снимка, т.е. иде реч за най-доброто изобщо!!
Тези галерии ще стоят на по-видно място в началната страница и всеки който се интересува например от голо тяло, ще може да гледа наистина най-доброто събрано през годините. Друг е въпроса как това ще стане със снимките пуснати преди това решение, ако евентуално то се приеме...

Относно плявата: Плява има и във Форума и то доста повече, теми ''аз се напих'', ''честит рожден ден'', ''...откъде да си купя фооапарат'' нямат нищо общо с идеята на този сайт. Относно рожденните дни: В годината има 365 дена, а тук са регистрирани над 3 000 потребителя, ако на всеки един му се честити рожденния ден, то на ден трябва да има около 10 постинга само за това, а с какво Джуниър е по-важен (маловажен) от кой да е друг????? (името беше избрано случайно младши, нищо лично към теб)
Сайта трябва да се моделира, поне малко, иначе плува в едни води, които не водят къ добро.
Това е моят апел, а не критика![shtrak]

Автор: boni   
Дата:   16-12-04 14:18

Експлорър това за което говориш ти се нарича "рейтинг" и си го има.
Проблемът е че за да бъдат отсяти тези хубави снимки все пак някой трявба да гледа всички снимки:)) Което е същото както сега .
Така или иначе ,както ви казах сме го измислили вече как ще е и се прави .Просто изчакайте,няма смисъл да коментираме повече тази тема.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна