Автор: volokin
Дата: 16-12-04 14:14
Пак натрапвам мнението си, но това което го има във Фотокомюнити изобщо не е лошо, даже мисля най-доброто решение, а то е:
нека да има галерии както сега, но за влизането на снимка в тях да се гласува ''за'' и ''про'', когато снимка набере с един глас повече ''за'' тя влиза в галерията...
Така в галерията ще има наистина само добри неща. Сега макар и подредени по рейтинг, по месеци, по години и т.н. е доста трудно да се търсят хубави кадри, ако например снимка от 2003-та година в галерия портрет е събрала абсолютно най-много ''за'' гласове тя винаги ще стои на първо място в съответната галерия, без да е необходимо да се търси в 2003-та, щото аз например откъде да знам кога и къде е била пусната еди каква си снимка, т.е. иде реч за най-доброто изобщо!!
Тези галерии ще стоят на по-видно място в началната страница и всеки който се интересува например от голо тяло, ще може да гледа наистина най-доброто събрано през годините. Друг е въпроса как това ще стане със снимките пуснати преди това решение, ако евентуално то се приеме...
Относно плявата: Плява има и във Форума и то доста повече, теми ''аз се напих'', ''честит рожден ден'', ''...откъде да си купя фооапарат'' нямат нищо общо с идеята на този сайт. Относно рожденните дни: В годината има 365 дена, а тук са регистрирани над 3 000 потребителя, ако на всеки един му се честити рожденния ден, то на ден трябва да има около 10 постинга само за това, а с какво Джуниър е по-важен (маловажен) от кой да е друг????? (името беше избрано случайно младши, нищо лично към теб)
Сайта трябва да се моделира, поне малко, иначе плува в едни води, които не водят къ добро.
Това е моят апел, а не критика!
|
|