Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Aнна Руменова Лозева...
Автор: papi   
Дата:   21-11-04 05:34

преди около час прочетох в броя на 24 часа от 20.11,статията за момичето което беше прегазено по начин по който става само по филмите,и ми се дорева,мисля да помогна за възстановяването на момичето с каквото мога,нека да бъдем преди всичко Човеци...с главно Ч в този момент и да се опитаме да помогнем кой с каквото може,за да може това лъчезарно и красиво момиче да изпълни мечтите си,а те са да се занимава с фотография,отищло момичето в САЩ за да припечели парички за да си купи професионален фотоапарат,но късмета в един момент и изневерил,аз лично в понеделник ще отида в някоя банка и ще внеса сумата от ...лв за да може това усмихнато момиче да има надежда,банковата сметка в която се набират пари е :401 506 39 00
банков код 66096608 Анна Руменова Лозева
Банка биохим-София

П.с.аз лично изобщо не го познавам това момиче,но сърцето ми трепна,пророних капка сълза и реших да даря една сума,която е малка за когото и да било но се надявам че с много такива капки ще помогнем...нека да се покажем хора в тежки моменти,въпреки че само такива неща не сплотяват...ако имаше как щях да го напиша анонимно...

Отговори на това съобщение
 Re: Aнна Руменова Лозева...
Автор: Junior   
Дата:   21-11-04 10:37

Чакай сега... нали Ани се била оправила.... И Сас за нея питаше преди месец....???? всички казаха, че била ОК??!?!?!?

Автор: krasimir   
Дата:   21-11-04 14:54

Излязла е от кома, но все още е в инвалидна количка и й предстоят още операции. Така пише във вестника. Пожелавам й да се справи с проблемите. Очевидно е не само хубаво, но и силно момиче.

Автор: nick   
Дата:   21-11-04 15:23

ZNAE LI NYAKOY KADE SE NAMIRA? GRAD ? BOLNICA ? AZ SAM V NEW YORK.

първа  назад  1     всички  напред  последна