Автор: papi
Дата: 21-11-04 05:34
преди около час прочетох в броя на 24 часа от 20.11,статията за момичето което беше прегазено по начин по който става само по филмите,и ми се дорева,мисля да помогна за възстановяването на момичето с каквото мога,нека да бъдем преди всичко Човеци...с главно Ч в този момент и да се опитаме да помогнем кой с каквото може,за да може това лъчезарно и красиво момиче да изпълни мечтите си,а те са да се занимава с фотография,отищло момичето в САЩ за да припечели парички за да си купи професионален фотоапарат,но късмета в един момент и изневерил,аз лично в понеделник ще отида в някоя банка и ще внеса сумата от ...лв за да може това усмихнато момиче да има надежда,банковата сметка в която се набират пари е :401 506 39 00
банков код 66096608 Анна Руменова Лозева
Банка биохим-София
П.с.аз лично изобщо не го познавам това момиче,но сърцето ми трепна,пророних капка сълза и реших да даря една сума,която е малка за когото и да било но се надявам че с много такива капки ще помогнем...нека да се покажем хора в тежки моменти,въпреки че само такива неща не сплотяват...ако имаше как щях да го напиша анонимно...
|
|