Автор: maxxim
Дата: 06-05-06 10:08
Здравей!
Въпросът ти е неясен и реакцията на голяма част от съфорумците е нормална. Неслучайно задава въпроси, които ще дефинират по-точно отговорите.
Отговарям ти на трите въпроса със средствата, които имам и ползвам всеки ден за работата си.
1. Fuji Finepix F10 или F11 /същия като Ф10, но с ръчни настройки/
2. Olympus SP 500UZ /доскоро бях с Фуджи 5600, което ми вършеше също великолепна работа, но........ той падна във водата, поплува и .................ясно ти е какво решение взех/
3. Nikon D 50 / виж Фотозоната на този форум има добра оферта!/ Може и D 200, но..... конкретизирай си отговорите на въпросите от съфорумците и те ще ти дадат повярна информация!/ Нека да не засягаме "тихата война" Никон-Канон! Аз ползвам, това от години............... и не оплувам Канон!
Инструмента на задапаратното устройство е като жената....винаги може да се иска повече!
Моят съвет е да не се засягаш от волеизлеянията на някой, които със своето отношение към въпроса ти показват едно, а то е сериозни бели петна във възпитанието си.
Те цитират и се "въодушевяват" от крилати фрази на хора, които са добри майстори в занаята, но често надскачат сянката си и прага на акуратноста към останалите съфорумци. Това е друг въпрос, който не важен за момента!
Желая ти успех и много добри кадри,които да получат признание!
Ако си Гошо - да ти честито и свято името, ако не ...........Честит празник!! ![[shtrak]](https://photo-forum.net/forum/smileys/shtrak.gif)
|
|