Автор: Mobby_Dick
Дата: 10-12-03 18:14
J0R0 - това твое обяснение звучи много забавно..може и да е правилно, знам ли. Ние си гадаем..а технологиите са си тайна, подхвърлят това-онова, но кое ли е вярно!
Аз пък така гадая, че щом може да се произведе 1 матрица по производствена щампа, оттук нататък множенето и е въпрос на малко време и малко пари. Разбира се, най-доходоносно е да продаваш през няколко милиметра - това е монополната тактика...но не знам колко са производителите на матрици, и в какви отношения са помежду си
Чел съм (мога да намеря линка евентуално), че за спец.цели вече се ползват спец.матрици - по 60 млн. пиксела например, и май по 60000$
Това, което е сигурно е, че отдавна в някои сфери се ползват много по-яки матрици..нормално е, всяко нещо се свежда до простолюдието, като изпадне от приоритетните сфери,т.е. когато го замести много по-мощно
Boreto - това за кристалите и аз съм го чел, то още от много време. За точно такива ли кристали става въпрос? Ако е за тях, значи не би струвало много и в космоса да ги култивират вече, лошо е, ако са решили да си избиват цената на досегашните полети на клетия гръб на фотографите ![[smilie7]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie7.gif)
|
|