Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sarci Photography
Автор: Георги   
Дата:   10-07-04 01:56

на мен поне много ми харесва, дори се е вредил да цъка Наташа Живънши.... хлъц!

http://www.sarci.ch/

Отговори на това съобщение
 Re: Sarci Photography
Автор: murnau   
Дата:   10-07-04 02:08

Zdrasti,Georgi
Tukmo gi razgledah.
Purvo Nudes, smiatam , che po tova kak niakoj snima nudes moje da se useti kakuv tip fotograf e.

Da ti kaja , az predpochitam kogato ima fon, no ne studien ili ednocveten...A kogato ima masa, stol, prozorec i prochie : predmeti s edna duma.
Pri Sarci ima fon, cheren ili bial.
Vupros na vkus. Kato che li toj tursi poveche vnushenie na formi...

razgledah i Portraits, obache spored men te sa ujasni...
merci za linkovete!

Автор: Георги   
Дата:   10-07-04 09:03

здрасти Мурнау, и аз мерси за мнението :))

Автор: Krassy   
Дата:   12-07-04 00:29

Murnau, не бих те винил за вкусовете или мирогледа ти.
Но в едно съм сигурен: Красотата не е относителна величина, КОЛКОТО и да оборват това твърдение. Красотата, хармонията, последователността на съзиданието... това са едни основи на сътворението и разума.
Това са аксиоми на нормалното човешко възприятие!
Нормално е да има отклонения!
Нормално е тези отклонения да търсят място и реализация в този свят!
Всяко стадо си има и черните овце, и те се доят, и те дават мляко!
И те имат право на глас, и те са гласоподаватели, колкото и комерсиално да звучи. Няма явна дискриминация, има предпочитания и право на властимащите, съгласно закона!
Ти харесваш нещо, Те харесват нещо, допадате си, имате еднаква представа за красиво и хармония, допадате си, създавате изкуство... колкото и малка част да сте. Вие имате право на това. Защото дишате, живеете и си плащате данъците... а и не пречите на закона [smilie7]
Беше ми дал един линк, на един френски роман в снимки, "La Jetee", нещо 'Велико' според Теб!
Ако в този филм, в който аз хванах основната идея, и знаеох още на 10-тата минута, че той е видял себе си и т.н. ти мислиш че има нещо толкова велико, че да го имаме за еталон, то какво следва за наистина великите произведения на изкуството?
И нека пак се върна на основната тема, а тя е, че красотата е константна величина, а неуспешното и възприемане - бъг в собственния код, за което дори не бих могъл да съжелявам. Това са факти от статистиката.
Благодаря!

Автор: murnau   
Дата:   12-07-04 01:15

Pich, to beshe spored men, no zabravih da spomena, che v encikopedii i rechnici za kino, kakto i za publikata (spravka IMDB), tozi film e SHEDIOVUR!
A tova za krasotata ostviam da ospori STRANGER, shtoto az sum bezsilen da obiasniavam na tolkoz "razlichni" hora. ;)

първа  назад  1     всички  напред  последна