Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Panasonic Lumix DMC-FZ30 ili Canon PowerShot S2 IS da si vzema???
Автор: riddick   
Дата:   17-10-05 15:33

Daite po nqkoi syvet, zashtoto ot dve vecheri ne spq ami samo po review-ta i forumi cheta i oshte se chudq koi ot dvata da izbera. Interesni sa mi vashite mneniq i ako smqtate che ima neshto po-dobro i ot dvata shte vi byda blagodaren za spodelenite mneniq. Principno sym se sprql na FZ30 zaradi iznesenite mu zoom i focus na obektiva, no ako imate da me posyvetvate neshto - zapovqdaite. Ako nqkoi ima opit s ediniq ili drugiq go molq da go spodeli sys pomoshtta na komentari i snimki.

Отговори на това съобщение
 Re: Panasonic Lumix DMC-FZ30 ili Canon PowerShot S2 IS da si vzema???
Автор: lrn   
Дата:   17-10-05 17:11

Ооооох и аз съм на същия хал. Изтекоха ми от сравнения.... Засега съм се спрял обаче на FZ30.

Автор: fundamental   
Дата:   17-10-05 18:30

[smilie11] [smilie11] оххх, и аз съм така. все едно апартамент ще си купувам. кво толкова му мисля [smilie8] Panasonic все пак е с едни гърди напред.[smilie3]

[smilie5] [smilie5]

Автор: Pehata   
Дата:   17-10-05 18:43

Хайде и аз да се присъединя към клуба на колебаещите се [smile]

Автор: jamess   
Дата:   17-10-05 19:48

CANON S2 IS[smilie24]
А от Панасоник си купи Телевизор - чух добри отзиви за кинескопите им[smilie5]

Автор: carl_cox   
Дата:   17-10-05 19:53

james-апа ако знаеш кви факсове прават CANON[smilie7]

Автор: Стоев   
Дата:   17-10-05 20:30

carl_cox,
и термосублимационните канонски фото принтерчета не били лоши.... насочил съм се към тях....

Автор: Rosh   
Дата:   17-10-05 21:51

Ако беше фз 5 или фз 20, щеше да има тема за размисъс. Ама с фз 30 според мен няма какво да се мисли. По скоро ако имаш пари за фз 30 помисли си за ДСЛР.

Дата:   17-10-05 22:28

az izobshto ne se zamislqm za DSLR zashtoto sym fen na kompaktnite neshta (minolta xt naprimer [smile] ). Ne se vijdam da nosq edin kufar s tela i obektivi [smilie5] .

Автор: GOSPODIN   
Дата:   18-10-05 02:00

carl_cox, то Канон правят огледално-рефлексни апарати от 40 години , а Панасоник нямат си такъв и сега , ама нали форума е спонсориран от Паналайките ....

riddick беше попитал и за други предложения и го съветвам да прочете за истинските 8МП сапунерки с 2/3" матрица - А2/200, 8800,8080,Ф828 и Про1. Иначе почти за същите пари и 300Д може.

Автор: carl_cox   
Дата:   18-10-05 02:35

GOSPODINе споко [smile] след година предполагам ще излезе DSLR на PANASONIC&OLYMPUS [smile]

пак не гледаш темата- Panasonic Lumix DMC-FZ30 ili Canon PowerShot S2

някои от моделеите, които предлагаш не се продават нови вече?? а ако ги има то са на безумни цени (от Бг)

пожелавам ти още много дълго-да не кажа завинаги да ползваш неповторимият CANON PRO 1 (то май само името му Про)[smilie18]

Дата:   18-10-05 08:35

Ami razgledah mnogo sravneniq s a200,a2,kodaci, sony-ta i oshte drugi podobni i pitah dali ima nqkoi koito ne e tolkova izvesten a s podobni kachestva. Inache principno se bqh sprql na a200 no ne mi haresa obektiva i drugi funkcii

Автор: Rosh   
Дата:   18-10-05 08:51

Е, щом си фен на компактните неща, вземай S2 IS, мисля че ще ти хареса. Хем ще ти останат пари за почерпката![beer]

Автор: gorbi   
Дата:   18-10-05 08:56

Панасоника при компактните тела предлага за парите си повече от Канона.... В момента Панасоник нямат стигане при компактните тела и това го предсказах още миналата година..... Така че, купувайте Панасоници сапунерки, учете се да снимате и после си купете фотоапарат Канон ...... [smilie3] GOSPODIN - ти си голям фен, евала....... [smilie24]

Автор: Любител   
Дата:   18-10-05 10:15

При почти еднакви цени в БГ мисля няма място за чудене - панасоника е избора, макар и бая по-обемен избор [smilie5]

Автор: royal   
Дата:   18-10-05 14:49

панасоника е избора

Автор: lrn   
Дата:   18-10-05 15:06

И мен ме блазнеше по-компактния размер на Canon-a, обаче като се замислиш и двата модела неможеш да си ги сложиш в джоба на сакото примерно, а трябва фотографска чанта. А на гърба + още 200g, не вярвам на някой да му дотежат.

Автор: fundamental   
Дата:   18-10-05 15:20

[smilie24] [smilie24] kolko umno, brawo [smilie5]

Автор: pmartinov   
Дата:   18-10-05 17:16

Canon PowerShot S2 IS загуби битката още когато се опита срещу Panasonic FZ 5 [smilie5]

riddick ако искаш нещо компактно Panasonic FZ 5

Ако решиш да е по-голямо и с по-голями възможности Panasonic Lumix DMC-FZ30

[shtrak]

Автор: GOSPODIN   
Дата:   18-10-05 23:55

carl_cox, ти не гледаш темата: " ako smqtate che ima neshto po-dobro i ot dvata shte vi byda blagodaren za spodelenite mneniq." написа човека и за това си дадох мнението.

За Про1 отдавна съм те призовал да си ги премерим на рязкост, бързо фокусиране в сумрак, брой кадри при серийно снимане , бързина на запис на файловете , обем и маса, ергономичност , ЛЦД екран , настройки и менюта, дизайн и каквото още си поискаш.

Не сравнявай никога муле с ат, че ставаш смешен:)

Автор: CYPER   
Дата:   19-10-05 01:17

GOSPODIN ТЕМАТА НЕ Е ЗА КАНОН ПРО 1 - АКО НЕ МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ СИ КУПИ ОЧИЛА ИЛИ СЕ ВЪРНИ НА УЧИЛИЩЕ

Дата:   19-10-05 13:41

хмм

Дата:   19-10-05 15:14

Г-н Админ, защо пак ме препрати към регистрация???Коментарчето ми ли нещо не е наред?Прекалено дългичко?
Нищо не разбира[smilie11]

Дата:   19-10-05 15:15

Преди малко написах най-дългия коментар, който съм правил в живота си и като тръгнах да го публикувам се върнах отново на регистрацийката и той изчезна[smilie11] Ама че работа!Сигурно е заради новия сървър,а?

Сега накратко,riddick:

Като си купуваш фотоапарат трябва да си наясно за какво точно ще го ползваш или поне малко да си наясно.Аз си взех S2 IS, защото бях наясно със следното:
Пълен аматьор съм във фотографията, но не и по отношение на дигиталните апарати.За около 4 месеца съм продавал такива и в интерес на работата ми прочетох доста литература.Някои неща все още не са ми ясни, но пък ми стана ясно това че когато искаш да си купиш фотоапарат го правиш от фирма, която произвежда основно такава техника и то от дълги години, през които е натрупала достатъчно опит и познания за въпросната техника.Можеш да се сетиш за няколко такива фирми(марки), но сред тях трудно можеш да поставиш Панасоник(Моите уважения към г-н Китов и К&К, всеки си гледа неговия си бизнес
нали, г-н Админ)В тази връзка продавах на клиентите ми основно фотоапарати от въпросните марки, защото исках да се върнат отново при мен като мои клиенти или да доведат нови(нищо че 95% от хората хабер си нямаха за какво иде реч!)Основната информация за качествата на фотоапаратите получавах и от хора, които си вадят хляба с тях - мои приятели,клиенти,фурнаджийски лопати разни и т.н.За себе си открих марката Канон(а можеше да е Никон,Оли и т.н.) и така я открих и за много други хора, на които продавах Канони.(Това че се отклонявам от темата ще се стори фатално на някои хора,но такива хора са си фаталисти по рождение(Ха да видим кой ще се обиди сега[smilie25] ))
Разбрах и че е трудно ще се намери човек, който да плюе по собствения си апарат пък бил той и Мустек - просто така са си устроени хората пък и разбирачите сме много,нали момчета/момичета[smilie3]
А откакто някои хора работят по-добре с Фотошоп отколкото каквато им е там работата в живота(изключвам фотографите,дизайнерите и др.) разбрах, че можеш да снимаш и с жисием и хората пак да ти гласуват за снимките(виж темата за Сонито с двата пиксела,пардон-Мегапиксела).Така че, riddick,ако искаш си вземи и Хитачи с комбинирана оптика от Карл Цайс и Лайка, на мен ми е все тая!Но ако искаш да разнообразяваш снимките със стерео видеофилми направи като мен.И когато ти писне да запечатваш статични моменти натискаш червеното копче за видео записа и снимаш движение(освен ако не си толкова добър като някои автори тук и да 'раздвижваш' обектите в кадрото).Аз лично записвам каквото ми падне - моменти,звуци,движещи се с 30 к/с тела, та дори и тъпи колеги, чиято свещена простота шефа не може да забележи заради белите им,сияещи усмивки.Но пък като има звук е друго[smilie19] За този апарат мога да ти говоря дълго , но за съжаление от 1 година вече не се занимавам с продажби и не мисля да те убеждавам да си го купиш.Ако си отворен можем да се видим на по бира и да ти покажа за какво точно става дума.Пък ще видим кой ще почерпи[smilie3]

Ако на някой този коментар му се е сторил прекалено прекален да предложи на Админите нова рубрика "Отворени писма за отворени хора" за да могат такива като мен - хора без работа, да си пишат на воля по разни теми и за да могат други такива хора да си четат на воля между редовете, да се хващат за думички и да се вживяват като членове на Нобеловия комитет!

Хайде, наздраве на печелившите[beer]

Автор: boni   
Дата:   19-10-05 16:11

Абе нямаше нужда от сарказъм, всеки може да си каже мнението за всякаква техника тук.
Във форума от март месец думата Канон се е споменала около 8000 пъти ,а Панасоник около 1500 пъти, така че не виждам защо се впрягате толкова,Канон си е по-популярна марка за апарати,така е.
Да Панасоник,Сони,Самсунг,Олимпус са ни партньори и ни дават техни модели за тестване.Не мисля, че сме излъгали за нещо в тестовете си .
Всеки който желае може да тества някой апарат,да направи сравнение и да линкне резултатите във форума.
Коментарът ти е изчезнал първия път, защото вероятно докато си го писал е имало някакви настройки по сървъра , каквито цял ден днес текат. Никой не ти го е спрял умишлено:)Продавал си техника,технически грамотен си би трябвало да ти е ясно,че не е възможно някой да чете какво пишеш преди да си го постнал.
Копирайте си по-дългите коментари, за да не стават подобни фалове.[smilie24]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна