Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 В-с към admin.
Автор: Neli78   
Дата:   07-07-05 23:00

Невероятно добри снимки имат момчетата! ама все се оплакват, че нямали моделки. Аз пък все си мисля, че има два пъти повече 'моделки'(доброволки), които се оплакват от липсата на доброволци фотографи. Смешно, ама...Защо не си направите нещо като...как му е името - профил за 'модели'? Ще се отрази добре на любителската фотография тук![smile] Успех на всички! Който може да доставя удоволствие на другите - да не се стиска! Всичко в името на изкуството... [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: В-с към admin.
Автор: samara   
Дата:   07-07-05 23:20

в-с....въпрос, а стига е, откъм граматика ...[smilie18] [beer] [shtrak]
...о-р...отговор...[smilie19] [smilie18]

Публикацията е редактирана (07-07-05 23:22)

Дата:   07-07-05 23:26

хехе, сори. Мн. правилно! Приема се![smilie5]

Автор: egoucm   
Дата:   07-07-05 23:40

samara - :))))) [smilie24]

neli - аз пък нямам добри снимки и няма кои да ми направи. сигурно щото съм грозен. [smilie21]

тука може би не съм те разбрал правилно ама какво да се прави
[beer] [beer] [beer]

Дата:   07-07-05 23:47

няма нищо... наздраве по случая.[beer]
ама няма ли някой да си каже мнението за идеята? Тъпа ли е?[smilie11]

Автор: inmitev   
Дата:   07-07-05 23:52

Къде пък ги видя тези моделки, дето си търсят фотографи??? [smilie10]

Ако наистина има толкова желаещи, нека се обадят, няма да останат неснимани. Че и аз може да си предложа услугите, белким понауча нещичко...[smilie5]

Дата:   08-07-05 00:05

да, бе, ама айде да е нещо по-така организирано и цивилизовано...[smilie5] да не е - 'да се обади', а да си има профил и да има избор момичето....[smile]

Дата:   08-07-05 00:06

(не беше лично, inmitev, дори не съм ти влизала в профила)

Автор: karavelov   
Дата:   08-07-05 00:11

Neli78, ще та снимаме бе, ама не знам колко доволна ще останеш, предвид творческите хрумвания на автора...

[beer]

Дата:   08-07-05 00:12

...с падащо меню - например:
съгласна да бъде снимана за категория "голо тяло":
-да
-не
....и т.н. И да не ви се налага да ги питате (и да се червите[smilie18] )всяка по отделно.
как ви се струва?

Автор: Stoevmobile   
Дата:   08-07-05 00:18

Хм, хубава идея [smilie5]
И моделките да обичат големи бели птици, задължително условие[smilie3]

Дата:   08-07-05 00:42

Хммм, Стоев, лебеди ли имаш предвид? [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   08-07-05 00:55

аз лично определено предпочитам да остана за апарата. Но все пак благодаря. Аз за вас го предложих. Аз и сама мога да си се снимам[smilie18]

Дата:   08-07-05 01:06

Нели, не си ме засегнала.

Виж, като чета "сама мога да си се снимам" и "Всичко в името на изкуството!", усещам някакво леко незначително противоречие може би... [smilie3]

Но за каква организация да говорим и да предлагаме, ако се окаже, че грешиш за армията моделки доброволки? Не е ли по-добре да видим дали ще се обадят такива жертвоготовни дами тук, в тази тема, и тогава админа да си помисли има ли смисъл да се занимава с това?

А и какво по-лесно на първо време да се пускат теми от сорта на "Начинаещ модел си търси фотограф"? Примерно. А ако потръгнат нещата, ще се намери начин и да се организират.

Уффф, ама като ми се спи, много пиша...
Хайде лека нощ значи! [beer]

Дата:   08-07-05 01:31

inmitev ,
туй лебеди/гъски/патки все е у категорията [ezik] [shtrak] [beer] [beer] [beer] [shtrak]

Дата:   08-07-05 02:54

хм, inmitev!
1. като се наспиш, ще видиш, че няма противоречие. Просто предпочитам да не съм моделът от естетическа гледна точка. (не съм искала да намеквам да ме снимате мене)
2.Дори да са само 10-ина, няма ли да си струва? 50 автора по 10 снимки, по 10 момичета? Йе! 5000 снимки! Как мислиш, а?
3.Ако момчето е заето и не му се занимава, или наистина е много сложно (нямам представа дори, съжалявам, admin), той ще каже какво мисли. Но лично на мен ми се струва, че е хвърлен доста труд тук([smilie24] ), и мисля, че със още малко усилие, би могло да се постигне голяма полза
4.Да, от гледна точка на жена, мисля, че ще има много доброволки (не забравяйте, че съм от вражеския лагер )(вече имате свой човек вътре[smilie3])[smilie18]
5.Проблемът (за пускането на тема) е следният: Аз, ако бях някое момиченце моделче, щеше да ме е много по-срам да пусна тема, отколкото просто да се регистрирам някъде там. Така, мисля, че работи женската психика(ако искате се възползвайте от психологическия съвет)
6.Добре. Колко доброволки е минимумът (ако изобщо се реши, че е възможно, и че ще има резултати), за да направите това (личен в-с)? (Ако трябва аз лично ще се заема с това, защото смятам, че не е трудно)
......ииййй, колко скоби, колко глупости!...май и на мен като ми се спи пиша много. Ама на теб да ти се сърдят,inmitev! Ако ми беше дал оторизация в ицкуто, нямаше да занимавам хората сега....
а, да, и още нещо! много важно! Сушайте този път всички. Идеята ми не беше само за женски модели! Ако го направите само за жени, половината фотография отиде [smilie18] и мъжете стават за модели...[smilie3]
просто ще е много гот, ако можеш да си ги избираш, като ги гледаш в табличка. (като характеристиките на процесорите в ценова листа[smilie3] ) (другият път не ми давайте да говоря след 10![smilie3] [smilie18] )

Дата:   08-07-05 03:12

[beer]

Публикацията е редактирана (08-07-05 05:21)

Автор: Георги   
Дата:   08-07-05 08:40

Нели не виждам нито дума за model release form? :)

Автор: plamennk   
Дата:   08-07-05 08:51

М'да идеята не е лоша, ама малко ми прилича на бял врачански камък от който ше се прави склуптора, бая дялкане ще падне докато стане нещо, но лошо няма. [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: dexter_d   
Дата:   08-07-05 09:50

Идеята е добра, но...: [smilie11]

Как си я представяте галерията/списъка с моделките? Струва ми се, че голяма част от чикиджиите в родното интернет пространство ще се изсипят да зяпат и не само това, а и да пишат предложения за фотосесия от рода на: "Ах! Как бих те праснал!" [smilie10]

И как този списък с модели да не прилича на сайт за компаньонки? [smilie11]

Някои посредствени аматьори няма ли да бъдем изкушени да се представим за фотографи само за да се срещнем с някое моделче...? [smilie3]

Автор: plamennk   
Дата:   08-07-05 10:05

абе трябва де е обвързано с студиото де го направиха Жоро, Бони и сие.
Така няма да има псевдо фотографи и т.н.

аматьори .... ами повечето см е такива бе dexter_d

Автор: nanapak   
Дата:   08-07-05 10:07

Нели, може ли един директен в-с (въпрос): [smilie11]
Съгласна ли си да те снимам? [smilie25] (гола или по шуба и ушанка решаваш ти)
Много моля за директен и не-уклончив о-р (отговор)!!! [smilie25]
За предпочитанията ти към камерата разбрах, става въпрос за смелостта ти да дадеш пример. [ezik]
[smilie24] [beer] [shtrak] [smilie25]

Автор: dexter_d   
Дата:   08-07-05 10:15

Немам нищо против аматьорите, най-малкото защото аз съм такъв [smilie3] Думата ми беше дали няма да го обърнем на сайт за запознанства, представяйки се за големи фотографи, каквито не сме [smilie2]

Автор: gecko   
Дата:   08-07-05 10:48

Стоев изглежда се готви да [shtrak] Леда и лебеда

[ezik] [ezik]

Автор: dau   
Дата:   08-07-05 11:02

Къде ги моделките аз съм готов!