Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Коментари, моля
Автор: krassimire   
Дата:   26-07-05 22:25

Така и така не се гласува, що не влязат двама трима от рейтинг Б (или напреднали от А) да напишат някой и друг коментар по снимките ми? Ама не "боза" и подобни, а със съвет как би могло да стане по-добре.

Това не е реклама, щото ще им омръзне далеч преди да стигнат до разрешените за гласуване.

Който смята че всичко публикувано тук трябва да е само от вида art (произведение на изкуството), нека не атакува излишно "документалните" ми снимки.

И нека имат предвид че засега нямам режисирани снимки, всички хора и животни са си се движили по техните си работи и не са позирали, с 4-5 изключения, когато позирането е спонтанно, или когато друг фотограф е снимал, а аз щракам отстрани.

Хубаво ще е съветите да се отнасят за нещо постижимо с по-скромни средства, наскоро един форумец каза, че луната може да се снима по-добре с неговия 1000мм обектив, но аз държа сапунерка на окуляра на телескопче взето преди време за 100лв., така че съветът всъщност значи "купи си 1000мм обектив", а това нв ми е от полза.

Отговори на това съобщение
 Re: Коментари, моля
Автор: navy   
Дата:   26-07-05 22:31

Само да вметна - режесирането не е нещо, от което хората трябва да странят или да се плашат, това не е отрицателен момент в снимането. Напротив. Едно умело режисиране показва колко е добър самия фотограф относно креативността, не само регистрирането на събитието. Странни изводи чета в този форум напоследък [smilie10]

Публикацията е редактирана (26-07-05 22:38)

Автор: algaivel   
Дата:   26-07-05 22:35

Сигурно е от времето, слънцето е доста силно напоследък[smile] [smile] [smile]

Дата:   26-07-05 22:39

Не съм казал че е лошо, но засега не се носят слухове колко велик фотограф съм и нямам подходящи модели, навити да сътрудничат. Пък и честно, имам само една по-така идея, но дори и тя е взаимствана от реклама.

Автор: ogimag   
Дата:   26-07-05 22:44

Нещо днес съм се разлигавил. Не съм писал толкова откакто съм във Форума колкото днес за един ден. Ама и мен ме пече жегата днес.
Не съм "Б". Не знам дори дали съм "напреднал А". Ама гледайки първа страница от профила ти бих оставил само две от снимките. Горе-долу по толкова и от следващите. Понеже сам си попита. Без да го приемаш лично. Ама вкусове- разни. А иначе Луната ми хареса. [smile] [smile] [smile]

Автор: bro   
Дата:   26-07-05 22:44

Предпочитам да гледам по веднъж, и то когато мога и да гласувам... Аз не съм от тези, които търсиш за коментари, ама логиката ми изглежда обща. Айде, успех все пак! И търпение! [smilie19] [beer] [shtrak]

Дата:   26-07-05 22:52

ogimag, няма да се обидя ако кажеш точно кои и защо тях би оставил.

Автор: ogimag   
Дата:   26-07-05 23:10

Казах ти- въпрос на лично мнение. Просто тези ми харесват.
1. ":-)" Има настроение в нея.
2. Снимката на Луната. Много добро качество като за сапунерка. Аз не съм успял да я "отстрелям" толкова добре. Е може би не съм пробвал с телескоп :-)))

Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   26-07-05 23:53

Не знам защо някой хора продължават да смятат документалната фотография за нещо, което се изкара във форамт 9х13 и се вкарва в семейния албум за разглеждане от бъдещи поколения, ако не е на фокус и цветовете избиват главно към тюркоаз (да не споменаваме преекспонацията) - това е плюс и гаранция за автентичност на кадъра.
Не всеки правилно композиран кадър с нормални цветове е артЬ.
Той е просто добра снимка.

Автор: reza   
Дата:   27-07-05 00:07

хайде сега всички да пуснем по една тема "вижте ми снимките и ми драснете 2-3 реда градивна критика"...ама наведнъж ако може..по азбучен ред...

Автор: Depeche_Fantasy   
Дата:   27-07-05 00:13

Аре[smilie24]
Аз съм първо кандидатче-депутатче.
Няма азбучен ред.
Кой завари [smilie21]

Ма аз още ли нямам коментари?
Бегом в профила! Някой от рейтинг Б ако може.
Като по-знаещ.

Автор: avela   
Дата:   27-07-05 00:52

krassimire, чудя се не се ли опасяваш да станеш досаден?

Автор: holden   
Дата:   27-07-05 03:30

Като видя такава тема и просто без да я отварям знам какви ще са първите два-три поста .

А после я отварям да се посмея [smilie19] .

/ Takiva temi se ostavjat za petyk

Публикацията е редактирана (27-07-05 07:18)

Автор: Стоев   
Дата:   27-07-05 03:36

двама трима от рейтинг Б (или напреднали от А)
кефи петъчното [smilie19] [smilie19] [smilie19]

първа  назад  1     всички  напред  последна