Автор: krassimire
Дата: 26-07-05 22:25
Така и така не се гласува, що не влязат двама трима от рейтинг Б (или напреднали от А) да напишат някой и друг коментар по снимките ми? Ама не "боза" и подобни, а със съвет как би могло да стане по-добре.
Това не е реклама, щото ще им омръзне далеч преди да стигнат до разрешените за гласуване.
Който смята че всичко публикувано тук трябва да е само от вида art (произведение на изкуството), нека не атакува излишно "документалните" ми снимки.
И нека имат предвид че засега нямам режисирани снимки, всички хора и животни са си се движили по техните си работи и не са позирали, с 4-5 изключения, когато позирането е спонтанно, или когато друг фотограф е снимал, а аз щракам отстрани.
Хубаво ще е съветите да се отнасят за нещо постижимо с по-скромни средства, наскоро един форумец каза, че луната може да се снима по-добре с неговия 1000мм обектив, но аз държа сапунерка на окуляра на телескопче взето преди време за 100лв., така че съветът всъщност значи "купи си 1000мм обектив", а това нв ми е от полза.
|
|