Автор: PolarBear
Дата: 21-04-04 17:10
Таня, апаратът не е най-важното. И аз подкрепям asahi - вземи всичко, което можеш от техниката, която имаш. А за апаратите, за които питаш - аз ги имам и двата. Добри са. Много. И няма да сбъркаш с който и да е от тях - в смисъл на покупка на добра техника. Съветът ми се простира дотук - нататък зависи от твоите нужди.
Със 717 грамотен любител може да направи почти всичко. Единствен недостатък - липсва RAW-формат. Е, и малко по-скъпа памет, но това е нищо в сравнение с допълнителните разходи при DSLR-ите. Всичко качено до днес в профила ми, с изключение само на една снимка, е със сонита - 717 или с Р9.
Със 300Д може да се направи и почти всичко, което е нужно за професионални цели. Но! със съответната оптика, която струва поне още веднъж и половина колкото апарата.
Ако човек се е захванал скоро със снимане, мисля, че 717 е по-добър вариант. Особено ако се купи на добра цена - тогава остават много пари, които след време ще послужат при купуване на DSLR, ако тогава сама се убедиш, че той наистина ти трябва.
|
|