Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ТЪРСЯ КАНОН 350д или 20д НОВ
Автор: divaka   
Дата:   25-04-06 17:02

ТЪРСЯ КАНОН 350д или 20д НОВ! За предпочитане е да има батери грип!
ПОДЧЕРТАВАМ НОВ!!! приемам и щатска гаранция :) [smilie3]
0898 ......

Отговори на това съобщение
 Re: ТЪРСЯ КАНОН 350д или 20д НОВ
Автор: holden   
Дата:   25-04-06 17:28

Аз имам стар Зенит с руска гаранция (изтекла). Върши ли ти работа?

Ако не, кажи колко даваш за 20Д да знам да търся някой да го внесе от щатите.

Автор: fobo88   
Дата:   25-04-06 19:20

NOV 350D + kitov + Battery Grip =1900 lv s DDS. S BG garanciq 12 meseca[beer]
Super zapazen EOS 20D body / na okolo 1000 kadura s ostava6ta nad 10 meseca BG garanciq- 2200 lv.
NOV 30D body....2800 lv.S BG garanciq 12 meseca.[thankyou] 0888 37 66 22 Borislav.

Автор: DIVAKA   
Дата:   26-04-06 20:58

НЕщО ПО НОРМАЛНО КАРО СЕНА ЗА 350 д/

Автор: ivodam   
Дата:   28-04-06 11:48

Хе-хе, стига вече с тая цена 2800 за 30Д бе приятел, абсолютно смешен си, вече имам оферта за доставка на 1480 долара, я го сметни по днешния курс, да видиш за какво иде реч, а и още ще пада доларът!

Автор: Kalapish   
Дата:   28-04-06 13:44

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=58944&t=58944&phorum_uriauth=

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=58794&t=58794&phorum_uriauth=

eto i za dvata
[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: fobo88   
Дата:   28-04-06 14:03

>ivodam - Moje da sum sme6en no dobre gi prodavam[thankyou] [beer]

Автор: Avi   
Дата:   28-04-06 15:27

ivodam написа:

> Хе-хе, стига вече с тая цена 2800 за 30Д бе приятел, абсолютно
> смешен си, вече имам оферта за доставка на 1480 долара, я го
> сметни по днешния курс, да видиш за какво иде реч, а и още ще
> пада доларът!

бацьо - у сяка тема сЕреш - земи са спри малко и остави хората да си праат квот си знаят.

Автор: Otvorenia   
Дата:   29-04-06 00:10

ivodam: Що бе човека ти е писал с БГ гаранция, а твоя ще е US гаранция. А ти побързай да си вземеш докато пада долара, пък вземи още един и го продай по евтино от тази цена. divaka приема и US апарати

Публикацията е редактирана (29-04-06 00:14)

Автор: CYPER   
Дата:   29-04-06 04:47

Бахти цените-резачка в БГ [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie23]

По чужбината е 2000лв [smilie24]

Дата:   29-04-06 20:23

Avi: Ми те и си правят каквото си знаят, аз пък ще си пиша, каквото си знам - така де, нъл сме демуукрация.

Дата:   29-04-06 20:37

cyper: Ами така е, щото все още търговията се върти от разни амбулантни търговчета, дето цялата им велика бизнес-стратегия е като им се обадиш, че ще купуваш нещо, да ти кажат да изчакаш няколко часа, ако си в столицата, или 1-2 дена, ако си в провинцията, и през това време да търчат до склада на вносителя да вземат една бройка. Или пък внасят неща, които купуват от магазини на запад по КРАЙНИ цени, т.е. с вече начислени косвени данъци и като ги обложат и тука с ДДС де-факто ти правят двойно облагане. Плюс това си слагат надценки, като че ше продават наркотици или оръжие. И така стават тия цени-резачки. Ама има лек - като дойдат големите играчи, ще преорат пазара за нула време. Както в момента Кауфланд просто им ебава майката на дребните мошеници в Пловдив, а до края на годината ще имат към 10 магазина още в най-различни градове и отсега и тресе треска местните феодалчета разни нелепи.

Дата:   29-04-06 22:51

ivodam: Абе говориш глупости, дори всичко да поевтинее. Фототехниката ще си остане на европейски цени, защото правата за Европа са купени от дадени фирми в Европа, като те имат правата за цяла Европа и наш'те фирми Канон,Никон минават през тях.
напр: правата на Никон за Европа са купени от Холадска фирма в едно малко градче, забравил съм я вече,писах навремето до тях. За България правата са мисля още на Дамкалидис който е взел правата за Гърция , а и за България.
Отначало търгуваше през Амперел, а сега направиха ПроФайлд, не знам точно как и е името и сега минават продажбите на Никон през нея.
Запомни че официално не можеме да купуваме Канон, Никон от Япония. А като има толкова фирми накачени по веригата, оттам идва тая висока цена.
Пентакс за Европа са купени от Немска фирма и оттам идват телата и обективите в България, а не от Япония. Фирмата която представлява Пентакс за България има шеф които е много наясно със ситуацията в БГ и цените са му много добри. Но с Канон не е така, сърдете се на Канон България , а не на този и онзи дето продават скъпо. Те са следствие от неразумната политика на Канон България.

Публикацията е редактирана (29-04-06 22:55)

Дата:   30-04-06 07:57

Otvorenia: приятел, цените тука са по-високи и от европейските, не само от щатските, точно това е безобразието [smilie9]

Дата:   30-04-06 10:00

Ема нали казах по горе че, наш'те фирми си слагат печалба а и ДДС-то което е по високо от развитите Европейски страни и идва тая цена. Еми както виждаш Канон продава по малко, а повече се продава внесено отвън.
Такива са ценовите политики на фирмите. Навремето един Холандец спомена, че харесва повече Канон от Никон ,но за съжаление цената на Канон в Холандия е по висока от Никон.
В Америка е обратно цената на Никон винаги е била по висока от Канон. В момента вече слабо изразена тая насока. Ако си от София, обади се.

Автор: william   
Дата:   30-04-06 11:12

Otvorenia
"правата на Никон за Европа са купени"

Всеки има право да внесе и Canon, и Nikon и всяка друга марка, и да я продава съвсем легално в България, стига да си плаща митото и данъците. Това че производителите имат официални канали, не означава че останалият внос е "без права" или незаконен.
Естествено, възниква въпросът с гаранцията, и тук всеки се оправя както може. Има практика в USA, да кажем, да се продава отделно гаранция. Така че ако някой се е сдобил с апарат не по официалните канали, може да си купи гаранция и да спи спокойно.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР