Автор: drajko
Дата: 07-03-12 17:44
Здравейте :) реших да се разделя с малко стара техника, тъй като искам да мина в по горен kлас aпарат. Става дума за две сапунерки и един малко по голям сапунер.
Panasonic FZ5
Апарата работи без проблем, дори и в момента снимам с него. Към него има пълен комплект аксесоари заедно с кутията (Кабел за връзка, адаптер за филтри, сеник, CD, всички книжки, батерия и зарядно)
цена 180 лв.
Pentax Optio 30
Апарата е с дефектирал затвор, снима само при максимален зум, но това е единствения проблем като цяло ако се отстрани тази повреда всичко друго е ок. Макар че е стар модел, си спомням че правеше много хубаво макро, работи с 2 батери AA по 1.5v.
Цена 50 лв.
Sony Cyber-Shot
Апарата е с повреда, изтърван е и оптиката му е изкривена, със сигурност трябва да се смени. Капачето на спусъка пада и е залепено с лепенка от горе, като цяло му е нужен ремонт който не вярвам да струва кой знае колко, а може да се използва и за части всичко си му работи, като изключи оптиката, работи с акумолаторна батерия.
Цена 60 лв.
Снимки ще кача малко по късно или утре!
за връзка може да ми пишете на ЛС или на 0883 307 551
Нещата се намират в Каварна, могат да пътуват с Еконт до всяка една точка на страната.
Ако някой желае да коментира цените, отворен съм за предложения, вярвам че при явен интерес можем да се разберем. Пишете ми с предложения по цената на ЛС, за да не водим дълги дискусии в темата.
:)
|
|