Автор: barmalei
Дата: 07-06-12 12:49
Колеги, разпродавам си техниката. Планирам дългосрочно заминаване зад океана и не искам техниката да залежава, а със себе си не планирам да я взимам.
Продават се следните неща:
1. Nikon D7000 - на 6.700 кадъра.
Няма никакви следи от употреба - удряно, изтъркано, износено. Купуван е през април 2011 г. с 24 месеца гаранция. Остатъчната трябва да е почти 10 месеца. Има си всичко от комплекта - опаковка, кабели, зарядно, упътване, капачка. Върви с чанта на Nikon.
Цена: 1.550 лева
2. SB-900
Купувана е януари или февруари 2011 г. Също с 24 месеца гаранция. Остатъчна такава - около 8-9 месеца. Трудно мога да кажа на колко точно кадъра е - вероятно на под 1.000. Използвал съм я съвсем малко - на няколко семейни тържества и сватба на приятел. Без следи от употреба. Давам я с 4 акумулаторни батерии на Sanyo (черните ХХХ), оригинална кутия и калъфче, упътване и всички прилежащи към комплекта неща.
Цена: 620 лева
3. Обектив Sigma 18-50mm F/2.8 EX DC macro HSM за Nikon
Купуван е през декември 2010 г. или януари 2011 с 36 месеца гаранция. Гаранционен поне до 12.2013 г. Брой кадри - под тези на фотоапарата, тъй като съм снимал и с други обективи за времето на ползване. Без забележки от какъвто и да било тип. Върви с оригинална опаковка, калъфче и сенник. Към него имам UV, sky light (на Kenko) и CPL филтър (най-високия клас на Hoya). Продават се отделно.
Цена: 620 лева
4. Обектив Tamron AF 70-300mm F/4-5.6 LD Di Macro с мотор за Nikon
Купих го от колега. Гаранцият е на негово име. По спомен е взиман август или септември 2010 г. Също е с 36 месеца гаранция до 2013 г. Има сенник и оригинална опаковка. Имам и два филтъра - UV и CPL. Вторият беше на Sigma, а първия е някакво китайче. Продават се отделно.
Цена: 230 лева.
Снимки ще кача най-късно утре. Стоката се намира в Пловдив. Мога да изпратя с куриер при необходимост.
Телефон за връзка: 089 3654757, Станислав
|
|