Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Panasonic DMC-TZ7 - ПРОДАДЕН
Автор: HP735   
Дата:   05-11-10 20:29

Здравейте ! Ето Ви и едно предложение за добър семеен апарат ,а защо не и за хоби апарат с възможностите си - Panasonic DMC-TZ7.
Качествен апарат в класа си ,добре разработен ,сглобен и изглеждащ .Здрав метален корпус ,елегантни линии в дизайна спрямо предшествениците си от TZ серията ,голям 3" дисплей с 430 000 пиксела ,даващ 100 процента видимост на засниманото ,солидна оптична част с почти безшумен ZOOM ,"широки" (25mm) фотоси ,HD видео със стерео звук и оптично приближаване по време на снимане ,огромен брой предварителни сцени за снимки ,Ai режим на снимане ,издръжлива батерия ,евтина памет за носител и ...... добър апарат ...добра серия за любител .
Имам всички TZ без 10-ката ( и твърдо няма да си закупя ,защото е GPRS подобие на TZ7 ) и поне мога да твърдя ,че са изключително надеждни и снимащи апарати .
Предлаганата бройка е made in Japan ( има и партиди ,които не са произведени в Япония от тази TZ серия )
Черна ,без забележки ,на 1900 кадъра ,с козметична оценка от 9.5 /10 ,без технически аномалии и проблеми в работата си .....
Окомплектована е с оригинална батерия ( на около 5-6 заряда ) ,оригинална връзка за ръка ,нов велурен калъф ,универсално зарядно за литиево-йонни батерии и 256 MB SD памет /1 GB SD памет .
Апарата бе запазен за познат до петък ( както и 23" LCD монитор SAMSUNG от друга моя тема ) ,но поради съкращения във фирмата в която работи отказа запазеното ...тоест е вече за продажба .
Снимки на комплекта вижте тук -

http://cmdj7.snimka.bg/business/panasonic-dmc-tz7..............

Намира се в гр.Плевен ,но с ЕКОНТ ще е при Вас с опция за предварителен преглед и тест на пратката позволени от мене .
Цената на комплекта нека е 270.00 лева с 1 GB памет и 265.00 лева с 256 MB .

За контакти ,въпроси ,мнения и поздравления моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg .

Отговори на това съобщение
 Re: Panasonic DMC-TZ7 - добър супер ZOOM за всеки
Автор: nicol   
Дата:   05-11-10 22:11

Да много хубав апарат. Цената според мен също е добра. Модела е от началото на миналата 2009 година. Това ме навежда на въпроса откеде е закупуван и има ли гаранция. [smilie25]

Дата:   05-11-10 22:25

Купуван е от Германия ,зарядното не е налично ( замени моето USA издание ,а то в друга продажба ) и няма гаранция .... освен моята дума .
Мразя да повдигам темите си през минути ,но държа да отговоря ,а и все още съм онлайн .
Апарата е безупречен за ежедневен ,любителски с добра ергономика и батерия .

ПП. ....и понеже нямам нито една тема от типа "ПРОДАВАМ еди си какво ...подробности в следващия пост " ,а карам директно ,без право на корекция ( може да се види винаги ) ...да си кажа честно , мисля ,че доста стойностно поднасям информацията ,съпроводена с автентичен снимков материал ,обективна оценка и лично отношение към продаваният продукт ,както и към многото персонални запитвания ,съпроводени и с отговор ,та дори и кратки ............. мисля ,че не е необходимо да коментирам поста ти "nicol" и наистина няма да го направя .

Благодаря за пожеланията за успешна продажба ...вярвам ,че ще е такава ,защото ако не е такава /такива не щях да съм си аз ,а все още не са драскали глупости по мой адрес - проверка -> Търсене по автор "HP735" в базара ...
Колкото до цената ...мисля ,че е нормална ,а и аз не преживявам от тези продажби и не разчитам на тях ...хоби ,краста по разнообразните фотомодели ... разбирай го както щеш [cool] undefined

Мога да предложа и нов ,пълен комплект TZ7 ,но и цената ще е друга ....е без калъфче ще е ,но пък имам 3-4 оригинални LUMIX твърди калъфчета като за бонуси ...какво да правя - душа човек съм .

ПП . Пишейки в темата ми ти я "повдигаш" , и мисля ,че не се налага и аз да го правя - най-малкото не е приятно за останалите ,които продават /купуват в базара . Затова при персонален интерес към даден артикул и въпроси относно него , мисля ,че е прието да се пита повече на лични ,е-майл ,телефон ,но не е проблем и в темата ,стига питащият да има наистина интерес .....
Дали се правя на "ФОТО джамбазин" си преценявай ти ,но моля те не бъркай Господ тук за сравнения - трайно се опитвам да поддържам добрият тон във всички форуми /базари ,но тенденциозността с негативизма ти с който постваш в темите ми не ми харесва ,а добротата отчасти се изразява и в това да го търпя отношението ти .
Ако имаш съмнения ,мнения ,препоръки ,въпроси ...или просто да си почешим езиците ще ти дам и телефони за връзка .
Ако си фен на марката ( Panasonic ) и просто искаш нещо от нея ,но по една или друга причина си затруднен в покупката ( времената наистина са трудни ) ще се постарая да помогна с някои от по-старите им модели /серии в изрядно състояние и на прилична цена ....просто сподели .

Публикацията е редактирана (06-11-10 11:47)

Дата:   05-11-10 22:51

Първото можеше да го споменеш и в първия обшиерн пост/колко добър любителски апарат - това хората сами могат да преценят/. Относно зарядното - знаем чи си любител на тия панасоници и си ги окомплектоваш както ти се иска.
Ако на апарат му няма дефекти цената е много добра. Гаранцията не толкова важна в случая.
Успех в продажбата ти пожелавам[shtrak]

Дата:   05-11-10 23:48

Това че редактинаш поста си,а не пишеш отговор не го разбирам. Това колко сърцат, душа, стойностен, великодушен, безкористен и щедър човке си също знаем от предните ти обяви.
Не мога да разбера, като работиш, като фото джамбазин що се правиш и на Господ

Автор: артика   
Дата:   06-11-10 06:50

Отново излезе с продажба без конкуренция!
Много добра цена.Не съм срещал този апарат под 340 -350 лв, втора ръка.
Поздравления!
Още как не се е продал, удивително...

Дата:   08-11-10 17:59

"артика" [beer] ...ще се продаде разбира се .Цената мисля ,че е добра ,но и пари на наше време трудно се изкарват ....все пак за всеки влак си има пътници [smilie24]

ПРОДАДЕН !!!

Светльо ,използвайте си го със здраве !

[beer]

Поради проблема с ЛС в сайта за няколко дни се извинявам на тези ,които не са получили отговор от мене въпреки ,че отговорих на всички ,а след изясняване на проблема повторих и потретих към някои от запиталите ме на ЛС .[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Публикацията е редактирана (14-11-10 16:28)

Автор: bobiM3   
Дата:   09-11-10 02:13

Е аз мога да потвърдя че работата на човека е далеч от фото-джамбазин[smilie18] понеже сме се виждали няколко пъти.но всеки има право на мнение,разни хора,разни идеали:)
Даже въпросния човек е виновника на 90% че съм с DSLR сега[smilie5] купен не от него.
И да ми заделиш некоя добра сапунерка,че тоя туч немога да си го нося по партита.:)[beer]

Публикацията е редактирана (09-11-10 02:16)

Автор: superfly   
Дата:   11-11-10 16:49

имаш л.с.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР