Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Пълен набор на Олимпус - 4 обектива + тяло
Автор: karan4o   
Дата:   11-06-09 16:30

В голяма дилема съм, дали да се разделя с техниката си, която ми е много скъпа във всяко едно отношение, но се получи изгодно предложение за един 5дМкII. Та така, реших да се пробвам, ако някой иска да започва с ДСЛР апарат, моята оферта смятам ще му донесе всичко. Ще получи пълен комплект от обективи и филтрите към тях, заедно с едно тяло, което поне година ще му върши перфектна работа. Офертата ми е следната :

Тяло Olympus E500.
По тялото има леки следи от употрба, но като цяло е без забележки по отношение на качество – на около 13 000 кадъра

Zuiko Digital 14-45mm f3.5-5,6 – обективът не се ползва и е нов. Имах 11-22мм, с който снимах до купуването си на 12-60мм
УВ филтър – Hoya

Zuiko Digital 40-150mm f/3.5-4.5 - обективът е по-добрият и по-светлосилен вариант, също не се различава от нов.
УВ филтър – Hoya

Zuiko Digital 50mm f/2.0 Macro – перфектен обектив, може би един от най-добрите в класа си за всички марки. Обективът е като нов.
УВ филтър - B+W

Zuiko Digital 12-60mm f/2.8-4.0 SWD – Вече ми се изчерпаха хвалбите, но вярвам всички знаете възможностите на това перфектно стъкло. Няма забележки и при него.
УВ филтър – Hoya

Всичките неща вървят с кутии, дискове сенници, капачки, ремъци и там каквото се сетите.
Цената е за комплекта – 2500лв, като не се продава нищо отделно.

Та така, ако някой иска пълен набор за система 4:3 може да ми пусне ЛС или да пише на karan4o@abv.bg
Всичките ми снимки в профила ми са правени с тази техника.
Успех !!!
[beer] [shtrak] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Пълен набор на Олимпус - 4 обектива + тяло
Автор: guciguci   
Дата:   11-06-09 16:40

Ех този Марк 2,бе..... И ние дебнем за някоя изгодна оферта.

Автор: Jamess   
Дата:   11-06-09 16:44

И аз съм пред подобна дилема...хммм

Успех [smilie24]

Дата:   11-06-09 19:12

Забравих да напиша, че цената подлежи на коментар [smilie24]

Автор: apollo   
Дата:   11-06-09 19:24

Не се раделяй с комплекта по скоро направи ъпгрейд към по-ново тяло Оли[smilie24]

Трябва да вземеш 5Д Марко Втори а след това да мислиш и за добри обективи, много парички са дали си заслужава [smilie11]

Ако изкарваш пари от тази работа ти си знаеш но иначе ако е за кеф просто е неразумно[smilie8]

Дата:   11-06-09 21:22

Определено дилемата е голяма. Не изкарвам пари с апарата, Оли ми е много на сърцето, но знам ли какво ще направят за в бъдеще с тези матрици, като залагат изцяло на микро 4/3
Сигурно си прав, че не си струва закупуването на този канон........ незнам

Дата:   11-06-09 21:38

Ми да,сега като се замислих ,ти и да ги продадеш за 2500 ,ще вземеш само тялото и после гледай за какви цифри става дума... Вземай едно ово тяло Олимпус и това е. Пък ако не вземеш Марк-а ,кажи къде го има на далавера? [smilie3]

Автор: apollo   
Дата:   11-06-09 21:44

Знам, че правя малко офтопик затова ще напиша и това мнение и повече няма да разводнявам темата.

В момента снимам с Канон 30Д и 17-40Л... през отделни периоди имах и други обективи но просто почти не ги ползвах та един по един си заминаха. Мислих си за 5Д. Снимах с 5Д и 17-40 на него... по-широкия ъгъл кефи но замазването по крайщата е нещо което ми направи неприятно впечатление/кропката изразва проблемните крайща, докато ФФ не прощава/. Та ми стана ясно, че ако ъпгрейдна на ФФ ще трябва да ъпгрейдна и на обектив и това ще е 24-70/2.8Л, който ме устройва отлично като размах на фокусното разстояние и оптика.
Ами да ти кажа снимам за кеф и не видях смисъл да направя този двоен ход... предпочитам парите да си ги давам за нафта и пътешествия насам натам отколкото за техника, която няма да ми даде осезаемо повече от това което имам.

За известно време имах Оли Е-300. Интересно тяло, солидно направено с някои хитринки. Обаче много силен АА филтър, прекалено силен. Не знам Е-500 доколко е напред но си мисля, че като пряк наследник едва ли е голяма разликата. Наистина помисли за ъпгрейд към ново тяло примерно Е-620 и толкова. Снимай много, защото това което имаш ти е достатъчно[smile] [smilie24]

Дата:   11-06-09 21:45

apollo [smilie24] Аз 40Д-то си не давам за нищо.

Автор: pacolon   
Дата:   11-06-09 21:55

Продавача е изключително коректен. Взех от него 11-22. Наистина като нов. Успех karan4o!

Дата:   11-06-09 21:55

Аз ще взема Е3 + 50-200 или марка с 24-105 + един по евтин дългофокусен, но май ще си седя с Олито щото много ми е на сърце марката, ако не е тази матрица, никой не може да ги стигне по качество, а иначе за Е500 мисля че няма разлики с Е300

Доколкото за Марка - той е в щатите :)

Дата:   11-06-09 21:57

Благодаря ти pacolon, дано имаш хубави кадри с обектива, наистина си пазя нещата. Успех и на тебе!!! А за автопортрета ти - много як [smilie24]

Автор: pefoto01   
Дата:   12-06-09 04:04

каран4о,снимаѝ си спокоѝно с Оли-системата и по-добре не Е-3, а много по-актуалния Е-30...Успех!

Автор: cicomanco   
Дата:   12-06-09 09:09

Ако пускаш само макрото - обади се!

Дата:   12-06-09 09:25

Еми това е - ОТКАЗАХ СЕ!!!
Не мога да се разделя с Оли, много са ми на сърцето. Дано скоро направят по-добра матрица, защото в другото наистина са ненадминати !!!

Успех на всички!!! [beer]

P.s.
Искам да помоля админите да затворят темата

Дата:   12-06-09 09:43

[smilie24]

Re:
Автор: demiman   
Дата:   12-06-09 12:28

Познавам малко задочно Аполо - но си е заслужил [beer] [shtrak]

Автор: cicomanco   
Дата:   12-06-09 12:56

[smilie24] !

Автор: Jamess   
Дата:   12-06-09 20:05

Евала, пич!

Оли рулира!

[smilie24]

Автор: tvk75   
Дата:   13-06-09 06:06

[smilie24] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР