Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 И моят ред дойде:((
Автор: liyana   
Дата:   04-11-08 18:26

Е, и мен ме обраха. Винаги с болка и съчуствие съм чела подобни постигни на други колеги от ФФ. В моя случай съм била следена, а само за да предизвикам съчуствие ще ви кажа, че докато са ми разбивали двойната желязна врата с допълнително подсилване, съседките са били у дома, но не искали да се месят и не им се звъняло в полицията.

Единият лаптоп, който е взет е непроследим по външни белези, защото е чисто нов и е от България, но другият е с по-уточнена физиономия:)) Затова ако на някого предложат Тошиба Сателайт, моля ви да имате предвид следното: машинката е модификация А215, която беше само за американския пазар. РАМ 2, 250гб хард диск (малко вероятно е да го предложат с моите 110 гб снимки). На екрана е с един изгорял пиксел и почти по средата е с одраскване от около 1 см. На клавиатурата, която е без български букви клавишчето F е изтрито.

Знам, че е много малко вероятно откраднатото да се намери, но понеже сме голямо ФФ общество, все пак съм длъжна да споделя, пък кой знае...

За останалите поражения е излишно да разказвам. Идиотите със сигурност са очаквали много повече, но ако мога да се похваля с нещо, то е че по чиста случайност апаратът беше в мен.

Бъдете здрави!

Отговори на това съобщение
 Re: И моят ред дойде:((
Автор: ShotlandetsaWildLife   
Дата:   04-11-08 18:30

... ми тия съседки може да им уредиш един пердах, деба и изродите сме станали [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: likeduh   
Дата:   04-11-08 18:47

е не.....
какво да ти кажа приятелко....
....дано излезе нещо.....
преглътвай и карай напред ...дано нямаш важни неща в комповете...

нас така ни взеха всички снимки на малката до 5-тата и година ...тук таме някое кадро по приятели намерихме за спомена....

наистина съжалявам...
каквото и да ни откраднат остават приятелите , опитай по-бодро...

Автор: xaerial   
Дата:   04-11-08 18:50

това със съседките ме изуми, великанско овчедушие [smilie10]
дано се намерят нещата!

Автор: jivkojj   
Дата:   04-11-08 18:54

Много гадна работа ти се е случила, а това със съседите - без коментар! [smilie23]
Знам какво е чувството на "омърсяване" като видиш жилището си обрано от апаши [smilie9]
Дано да се намерят нещата ти!

Автор: doca   
Дата:   04-11-08 18:54

Ей, хора/колкото са останали/, ако ми излезе Зелената карта, ако ще и 5 финансови кризи да има, пак изчезвам на Запад, ама доста по- на запад, така ми е опротивяло всеки ден да се сблъсквам с подобни ситуации.

Автор: apollo   
Дата:   04-11-08 18:55

Предполагам същите съседи няма да имат нищо на против да изклюкарят ситуацията пред всички познати от квартала [smilie9] [smilie23]

Дано пред органите на Полицията си напънат мозъчетата и кажат колкото се може повече подробности относно това което са чули, усетили и т.н... през въпросното време [smilie8]

Автор: pc_genius   
Дата:   04-11-08 19:48

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: dau   
Дата:   04-11-08 20:07

ах баси съжалявам :(

аз бих обрал съседките и да им изгоря имуществото...

те за това съществуват такива изруди

съжалявам, дано се намери нещо

Автор: ALBIREO   
Дата:   04-11-08 20:18

"съседките са били у дома, но не искали да се месят и не им се звъняло в полицията"

[smilie9] [smilie9] [smilie9]
Баси боклуците [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дано видят темата, тия нещастни душици, заслужаващи бухалки в задните си части.

Какво ще рече "не ми се звъни в полицията, нека те оберат на спокойствие, пък голяма работа!"???

Автор: venny   
Дата:   04-11-08 20:18

Съчувствам ти!
Мен също ме обраха Май месец и незнам защо чантата с апарата я бяха отворили, ремъка беше отвън, но апарата си беше там.
Търсели са пари и злато. Бяха ми преровили всички документи и албуми с разпечатани снимки. Жалко за новия ми монитор, който дори още не бях застраховал. И пак съседи бяха чули и не им било нарпавило впечатление, а те са набивали стоманени пръчки в патрона и са вдигали страшен шум.
Късмет!

Автор: Vasil_TP   
Дата:   04-11-08 20:51

[smilie2]

Като чета с какви врати си била, мисля че е момента да се замислим за локален СОТ или застраховка.

Автор: djogata   
Дата:   04-11-08 20:59

Баси номера [smilie2]

Следващият път като дойда в БГ направо не знам дали да си нося фотоапарата...

Автор: nodoubt   
Дата:   04-11-08 21:01

сот със застраховка , за да може като дойдат веднага СЛЕД крадците , да си платят за забавянето [smilie22]

Re:
Автор: psychoiho   
Дата:   04-11-08 21:02

абе вие като псувате така люто замисляли ли сте се какъв проблем е ако те викат да даваш показания и недай боже в съда?

не само че вече знаят къде живееш, ами и по физиономия ще те познават. в момента в който ги пуснат от ареста (ако ги вкарат) ще те посетят да си 'поговорите'. недай боже да са някакви по-нагли, ще ти стъжнят живота и ще предпочетеш теб да са те обрали.

сот-а си е просто необходимост, аз ви се чудя как може да слагате железни врати (които са си директна примамка) пък да нямате сот.

Автор: Vasil_TP   
Дата:   04-11-08 21:04

djogata, хахахахха
искаш да кажеш, че в чужбина няма кражби ли[smilie5]

Автор: sdd   
Дата:   04-11-08 21:06

Ако искаш ,дай адреса на съседките...

Автор: milchev   
Дата:   04-11-08 21:21

моите крадци пък бяха чалгаджии, взеха ми само два телефона, малко пари и якето на жената...апарата го оставиха щото явно това е нещо което не са търсили...[smilie23] [smilie23] [smilie23]
така е то.. трябва да свикваме или да отлитаме..

Автор: minimalistic   
Дата:   04-11-08 21:24

единственото решение на проблема е застраховка

обири има и в Бг, и навън. е на - аз съм в Дания, шефа вече 2 пъти му обират къщата, на неговия комшия - за 6ти път.

но боли те фафлата. всичко ти е застраховано, след като те оберат, до 4-5 дни си получаваш съответната сума и си купуваш всичко обратно.

кофти е наистина - може да се загуби информация, но то пък ако имаш важна информация, принципно не е добра идея да си я държиш вкъщи [smilie8] [smilie8]

иначе за комшиите... и на баща ми офиса така го обраха - бяха къртили желязна врата и избили патрон с клин... през нощта. и никой не чул [smilie9]

но и psychoiho е прав донякъде... с тая полиция и съд, човек наистина трябва внимава [smilie2]

Автор: vas1l   
Дата:   04-11-08 21:53

ПОНЕЖЕ МИ ПИСНА ОТ ТЕЗИ КРАДЛИВИ БОКЛУЦИ, моля да ми кажете как да се свържа с администраторите на сайта и чрез тях с потърпевшите за да опитаме нещо.

Публикацията е редактирана (04-11-08 21:55)

Автор: liyana   
Дата:   04-11-08 22:24

Благодаря ви много за подкрепата. Сега съседи тайно се примъкват до нас да ми кажат, че синът на съседите на втори етаж бил наркоман, че новата врата на входа била сложена от авери на неговия баща...

В крайна сметка дори да си направим жилищата като форт Нокс, ако хората помежду си не искаме да се подкрепяме и да проявяваме активност точно когато е нужна, просто нищо няма да помогне.

Благодаря на всички ви за съчуствието. Наистина усещането да ти разпердушинят живота като ти нахлуят в гардероба и всяко чекмедже и кутийка е много гадно... Като гледам май всички в някакъв момент сте го преживели. По-страшно от самия обир е бездушието - давам си сметка, че можеше и да ме убият, а някой мил съсед после да каже, че според тях просто съм се упражнявала в оперно пеене докато млъкна.

Дано сме живи и здрави. Останалото все някак ще го преборим.

Автор: hotsnail   
Дата:   04-11-08 22:37

minimalistic в БГ е по просто застрахователите крадат.

1. ако не си застрахован или
2. ако знаят че могат да не платят или
3. дори когато трябва да платят. Защото на конкретния им крадлив служител не му пука - той не плаща от джоба си. Aма от базата данни знае къде какво може да гепи.

ПОък и не е ясно какво точно можеш да застраховаш и какво не, кога ще го платят и дали ще го платят .......тука няма праивла (в БГ имам предвид)

Публикацията е редактирана (04-11-08 22:39)

Автор: canonio   
Дата:   04-11-08 22:46

На мен бай мангал ми разби гаража и пазарИ цяла нощ. Скоро бай наркоман ми скъси йобо комплекта, както и порази голяма част от риболовните ми принадлежности, потрошавайки неразбиваемата ми врата в мазето.
Скоро влязоха в строящата се къща, където мисля да живея и ми взеха инструменти и изолации. Общо взето тежка година изкарах....Но барна ли го в къщи, особено докато спя, знам че ще го гръмна и ще страдам цял живот... Но нищо не мога да направя. Законът е такъв....И жената се дразни, че държа пистолети в къщи... Ама как да и обясня, че ме е страх...

СОТ му е майката, но пак има шанс да те ошетат[smilie23]

Автор: ТодоротВарна   
Дата:   04-11-08 22:49

има едно малко решение което понякога помага - в случай, че се задейства алармата на 10 секунда звъни на 9 избрани имена

Автор: asahi   
Дата:   04-11-08 23:03

Кофти. Съчувствам ти. Ако има нещо за помагане - свиркай.

Не съм уверен, че искам имот в София. Не че другаде не стават такива работи, но на такива овчедушни съседи само тук можеш да попаднеш.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »