Автор: mitakabus
Дата: 22-07-08 07:16
Аз пък имам същата Сигма 17-70 и си я ползвам с А350 . НЯмам никакви проблеми - много съм доволен от този обектив. Резачка е от всякъде. Много се чудих дали да взема 18-50/2.8, но ми идва малко къс за универсален и взех този. Другата ми 30/1.4 също е прекрасен обектив! Бърз, точен - идеална кропк аз APS-C ..
..ДаФо, не се коси, Сигма си имат добри попадения, представи си следната ситуация - взимаш Тамрон и не ти фокусира правилно . Какво правим тогава? 2-3 месеца без обектив или и без апарат - абе въобще къде ще ти го настроят??
За Сигма поне има къде , има и Сервиз, ако си в София не виждам какъв е проблема да го занесеш в IDS да го настроят! Поради тея съображения аз пък много се двоумя дали да заложа ан Тамрон 70-200/2.8 или новата Сигма с HSM Апо 70-200/2.8! Малко по мека е казват от Тамрона, но пък ако се случи случка като тази, какво правим ?? Обяснения хиляда с Павилиона и в крайна сметка без обектив незнам си колко време!!
Отивай да ти го настроят и да се кефиш на доброто обективче ...btw, досега Сигма все са имали проблеми с Канон, но с Минолта/ Сони никой не беше се оплаквал...явно ти си каръка...
..пс, ти до сега да не си карал с китака бре??
Публикацията е редактирана (22-07-08 07:19)
|
|