Автор: robi-bobi
Дата: 17-08-07 14:03
джъмбо:
ми чудесно
успех! ![[smilie24]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley24.gif)
асахи:
хм
то е ясно че сток фотографията не е за всеки
микросток фотографията също не е за всеки
има хора които никога не биха продавали снимките си за тези пари, и аз ги разбирам
има и хора които никога не биха продавали снимките си - въпрос на избор
ако не ти харесва идеята някои хора да продават снимките си за центове, кажи го в прав текст
ако искаш да си играем на думички, не ми се занимава
твоето опредление определено е както подвеждащо, така и опитващо се мен да вкара в допълнителни обяснения - и, като стар форумец ти успя :)
оценявам твоя опит и знания и знам че повечето форумци съще ценят твоето мнение и затова (би трябвало) да пишеш с тази отговорност
отново въпрос на избор, разбира се
никого не карам да продава снимките си, нито пък смятам че тези които решат да го правят ще повлияят на другите фотографи които в момента са наемани от списания, или пък на тези които работят в сток агенциите или на трети ...
доколкото за това дали това е сток фотография за малко пари:
лесни пари няма никъде
ако някой продава добре през сток агенциите, искрено се радвам за него
ако някой се е реализирал като признат фотограф в своята област, била тя сватбена или репортажна или модна фотография (или друга) - чудесно
тези хора (най-вероятно) няма да се занимават с микросток и това си е ОК
обаче, част от тях ще го направят, и аз познавам такива. Това са професионалисти, които продават (и) на микросток сайтовете
също така: микросток може да предложи на любители възможност да се занимават по-сериозно с хобито си и да припечелят пари. Може би, не особено голями, но достатъчни за някой мечтан обектив или друго
всеки сам си прави избора
Публикацията е редактирана (17-08-07 14:22)
|
|