Автор: Иванов
Дата: 10-10-18 13:58
Привет на всички.
От много време ми е мерак да хвана ФФ тяло/в момента съм с 70D/, но все нещо се случва, и заделените средства излитат да попълнят накоя друга дупка в бюджета, но сега вече твърдо съм решил, че "време разделно" е настъпило, и е крайно време да се поглезя малко, щото дядо Коледа мен пак ще ме подмине и тази година.
След като излязоха безогледалките, и цените на поостарелите вече DSLR-и доста се сринаха, та твърдо съм решил, че ще се купува но какво?!?!? Щракам предимно за кеф, на разходки в планината, на екскурзии със семейството, на семейни тържества... Първоначалния замисъл беше да се купува ново 6D mark 2, но след появата му бързо-бързо се разубедих,а и цените на 5D доста се сринаха, и гледам че може да се попадне на запазена 5D3 на цена около 2000-2200лв.
Имам 16-35/2.8 и 70-200/4, липсва ми само 24-70, но първо ще е тялото, и ако остане за нещо тогава ще се купува друго стъкло.
Въпроса ми е заслужава ли си 5D 2 или 3, пред 6D, и ако Вие решите да купувате в каква последователност ще наредите изброените горе модели.
Благодаря на отзовалите се!
|
|