Автор: danov_b
Дата: 20-01-13 18:01
Автор: pd
Дата: 20-01-13 17:05
А така ама аз снимам с Канон. С Никон кепчъра си беше класа. Съвсеем друго. АЦР-а утрепваше цветовете ,вкарваше си тъпия шум в никонските файлове. Кепчъра и повече детайл си вадеше от НЕФ-чето.
Неф-чето си иска Кепчър НХ :)
Моите уважения господин PD,със този пост приключихте темата.Никой не може да накара хора,които не искат или не могат да видят нещо да го видят.Пак казвам ,никакво заяждане или друг опит за дразги.Щом ви е приятно работете с каквото искате.Аз не искам да убеждавам никой в нищо,защото щом изобщо се стига до тези коментари,значи някой не е узрял за другия софтуер.Ползвам ги и двата и пак казвам,много се радвах на новата камера роу откъм скорост и някои нововъведения.Искрено се надявах да са се научили да четат НЕФ,но уви.За мен (казвам лично за мен),Кепчъра е в пъти по-добър за работа с НЕФ-ове,да не казвам,че може да изкара и завършен файл.Никакви коментари към фотошопа по отножения на джипега.Справя се отлично.За НЕФ обаче........сори.И това не е само мое мнение.Ако поразровите чуждите форуми ще видите,че и други хора са на същото мнение.Пожелавам приятно теглене на плъзгачите наляво-надясно на който какъвто софтуер си харесва.
|
|